Na 44 jaar leven de schildpadden uit de film "Rocky" nog steeds samen met Sylvester Stallone - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na 44 jaar leven de schildpadden uit…
“Hou je vreemde kinderen weg bij onze kinderen Het uitvoeren van deze oefeningen gedurende 10 minuten per dag zal de pijn aan de rug en de heupzenuw weghouden

Na 44 jaar leven de schildpadden uit de film "Rocky" nog steeds samen met Sylvester Stallone

3.388
Advertisement

Precies vierenveertig jaar geleden speelde Sylvester Stallone voor de eerste keer Rocky Balboa in de film "Rocky". Het was 1975 en die film markeerde het begin van een reeks films waar jong en oud van hield. Maar wie herinnert zich, behalve de hoofdpersonen, de twee schattige schildpadden nog waar de hoofdrolspeler voor zorgde? Die twee waterdieren, die in de film Rocky “Cuff” en “Link” heten, zijn vandaag nog steeds springlevend: ze zijn 44 geworden en leven gelukkig in het aquarium van de Amerikaanse acteur!

Een van die gevallen waarin het leven op het scherm echt de realiteit weerspiegelt - Sylvester Stallone heeft in feite de twee kleine schildpadden geadopteerd na het einde van de opnames van de film. In de film gaat Rocky naar de exotische dierenwinkel J & M Tropical Fish om voer te kopen voor zijn huisdieren; dit is waar de eerste ontmoeting tussen Rocky en Adriana plaatsvindt, die in de dierenwinkel werkt. De schildpadden worden een goed excuus, voor de hoofdrolspeler, om verschillende keren terug te keren naar de winkel en om een relatie met het meisje op te bouwen - een relatie die spoedig zal veranderen in een iconisch liefdesverhaal, dat meerdere generaties heeft gefascineerd.

Tot dusverre hebben Cuff & Link samen met de Amerikaanse acteur een luxe leven geleid en in andere films gespeeld: de twee schildpadden zijn ook verschenen in Creed II (2018)... echte sterren!

Advertisement

Op zijn Instagram-profiel publiceerde Stallone een selfie met zijn geliefde schildpadden, wat de enthousiaste reacties van duizenden fans teweegbracht. "Op de set van Creed 2 met mijn originele schildpadden uit de eerste film "Rocky"... ze zijn 44 jaar oud!" - aldus de beroemde acteur.

foto: Instagram

Als we Sylvester Stallone en zijn films al op prijs stelden, is dit zeker nog een reden om van hem te blijven houden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt