Het geheim om onmiddellijk te verjongen? Volgens experts met een man samen zijn die 10 jaar jonger is dan jij - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het geheim om onmiddellijk te verjongen?…
Een reekalf verwart een jachtdoelwit voor zijn moeder: het beeld is teder en hartverscheurend tegelijkertijd 15 veel voorkomende voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het verlichten van gewrichtspijn

Het geheim om onmiddellijk te verjongen? Volgens experts met een man samen zijn die 10 jaar jonger is dan jij

Door Janine
1.894
Advertisement

Er wordt gezegd dat liefde geen leeftijd kent, maar er is nog steeds een wijdverbreid moralisme dat ons verhindert een aantal barrières die door de maatschappij worden opgelegd te doorbreken, of ons in ieder geval een beetje doet schamen; daarom zijn we soms twijfelachtig wanneer we iemand ontmoeten die veel jonger is dan wij. Maar wat is er mis mee? Voor oudere mannen is het niets nieuws om voor jongere vrouwen te kiezen, maar voor vrouwen lijkt het anders te zijn. Maar ook in dit geval is er niets om zich voor te schamen - liefde zou dit soort beperkingen niet moeten kennen en er is juist aangetoond dat als een vrouw “jong wil blijven”, ze er goed aan doet om een man te kiezen die minstens 10 jaar jonger is.

via: beyondages

Psychologen en experts zeggen dat een vrouw minstens één keer in haar leven de mogelijkheid moet hebben om een relatie aan te gaan met een man die veel jonger is dan zijzelf. Het is bekend dat mannen, vooral de jongere, zich over het algemeen aangetrokken voelen tot meer volwassen vrouwen, die ondanks de leeftijd aantrekkelijker zijn dankzij de ervaring die ze met de jaren hebben gekregen.

Een 10 jaar jongere man is in staat om het leven van een vrouw op zoveel manieren aan te vullen - zijn nieuwsgierigheid naar de ontdekking van de wereld zal je verliefd maken en elke dag nieuwe dingen ontdekken. Hij staat open voor je en zal je proberen te verbazen, altijd op zoek naar alternatieve manieren om de vlam van passie te voeden.

Als een kind zal de minder volwassen man het leven van een vrouw vullen met pure energie, waardoor ze haar gelijke, jongere weer zal voelen. Je doet duizend activiteiten samen en je zult je langzaam realiseren hoeveel zekerheid deze persoon je geeft. Rennen, uitgaan, plezier maken, ontspannen: je relatie zal niet het slachtoffer zijn van de gebruikelijke routine en monotonie.

Intiem moet een oudere vrouw die voor een jongere man kiest zich bewijzen en zich tegelijkertijd voldaan voelen. In een jongere partner vindt de vrouw die transgressie die het vrouwelijke verlangen doet aanwakkeren en die extreme voldoening door zich weer gewaardeerd te voelen, na misschien een teleurstellende relatie met een leeftijdgenoot.

Advertisement

Veel Hollywood- en showbizzsterren lijken dit taboe over het algemeen al lang te hebben doorbroken. Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt