Zijn baasje sterft, maar de hond weet het niet en wacht dagenlang vlakbij het ziekenhuisbed - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zijn baasje sterft, maar de hond weet…
Kleding dragen zonder het te strijken: dit is de nieuwe campagne om het milieu te beschermen. Vaarwel strijkijzer! Kinderen moeten worden geholpen om dingen alleen te doen, zoals Maria Montessori ons leert

Zijn baasje sterft, maar de hond weet het niet en wacht dagenlang vlakbij het ziekenhuisbed

Door Janine
4.767
Advertisement

"De hond is de beste vriend van de mens" - het is niet alleen een gezegde, maar het is uitgebreid aangetoond hoe de trouw en liefde die een hond voelt ten opzichte van zijn baasje iets grenzeloos is. Een hond houdt van je en zal altijd van je houden zoals je bent, zonder te twijfelen aan je genegenheid voor hem: hij is de eerste die je verwelkomt bij de deur, altijd klaar om je te verwennen, waardoor je je onvoorwaardelijk geliefd voelt. In New Jersey heeft een vrijwilligersorganisatie op Facebook een heel bijzondere foto gepubliceerd die in zeer korte tijd het web rond ging: een labrador wacht op de terugkeer van zijn baasje naast een ziekenhuisbed, zich niet bewust van het feit dat zijn baasje nooit meer terug zal komen.

Zijn naam is Moose, de 3-jarige labrador die dagenlang bij zijn baasje in het ziekenhuis naast zijn bed verbleef. Nu kijkt Moose voor zich uit en wacht. Hij weet helaas niet dat zijn "menselijke vader" is overleden en dat hij hem nu nooit meer zal zien. Hij ruikt nog steeds zijn geur - genoeg zodat hij daar blijft zitten, in de hoop zijn geliefde baasje weer te omhelzen.

Vanaf dat de foto op internet circuleerde, zijn veel mensen getroffen door het verhaal van deze ongelukkige ouderloze labrador en hebben ze om informatie gevraagd om het te adopteren. De kennel "Eleventh Hour Rescue", die de verzorging van Moose op zich heeft genomen, werd letterlijk overspoeld met verzoeken om adoptie. Nu zullen de vrijwilligers van het asiel de kandidaten bekijken en zij zullen ongetwijfeld het juiste huis vinden voor deze lieve hond.

Maar laten we niet vergeten dat er in asielen over de hele wereld veel andere honden zoals Moose zijn die liefde en een gezin nodig hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt