Elke dag wacht deze zwerfhond op dezelfde plaats op de buschauffeur die hem te eten geeft - BekijkDezeVideo.nl
x
Elke dag wacht deze zwerfhond op dezelfde…
Een buschauffeur laat een mooie verdwaalde hond instappen en helpt hem zijn familie te vinden Huilen is geen teken van zwakte, maar van emotionele intelligentie: dat zeggen een aantal experts

Elke dag wacht deze zwerfhond op dezelfde plaats op de buschauffeur die hem te eten geeft

25 Januari 2020 • Door Janine
22.386
Advertisement

Elke dag zit de kleine vierbenige hoofdrolspeler van dit ontroerende verhaal netjes op dezelfde plek te wachten op dezelfde bus en wachtend op de chauffeur die hem wat te eten geeft. De hond in kwestie is een zwerfhond en bevindt zich in de stad Santos, in Brazilië. De naam van de buschauffeur die de hond eten geeft, is nog niet bekend, maar het genereuze gebaar is het web al over gegaan.

via: Sunnyskyz

Elke dag wacht de zwerfhond van Santos op de bus vol met voedsel, stapt kwispelend in het voertuig en eet de brokjes op die voor hem klaarliggen. Een eenvoudig gebaar, die al is gefilmd en gepubliceerd op het web, en veel goede reacties van gebruikers kreeg, ontroerd door het genereuze gebaar.

De ontroerende scène werd gefilmd en online gepubliceerd door Diogo Passos, met het volgende bijschrift: "Elke dag wacht deze hond in Santos op de buschauffeur die hem te eten brengt. Complimenten en God zegene dit gebaar. Wie weet hoe de chauffeur heet?"

In de tussentijd heeft de video 13 duizend likes en 60 duizend shares gehad sinds april 2019, de datum waarop Passos de scène publiceerde.

Advertisement

Denk je ook niet dat deze nog altijd anonieme bestuurder alle aandacht verdient voor dit buitengewone gebaar van solidariteit tegenover de zwerfhond?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt