De eigenaar heeft terminale kanker, dus besluit hij een nieuwe familie te zoeken voor zijn 4-jarige hond - BekijkDezeVideo.nl
x
De eigenaar heeft terminale kanker,…
Een politieagent helpt een zojuist aangereden hond door hem zijn jas aan te bieden om hem warm te houden Een vrouw krijgt een lekke band in het verkeer: niemand stopt om haar te helpen, behalve een dakloze

De eigenaar heeft terminale kanker, dus besluit hij een nieuwe familie te zoeken voor zijn 4-jarige hond

27 Januari 2020 • Door Janine
23.590
Advertisement

Een hele lieve hond is op zoek naar een nieuw gezin; en deze keer gaat het niet om een in de steek gelaten hond. De eigenaar van zijn trouwe viervoeter, die erg van zijn huisdier houdt, weet dat hij nog maar kort te leven heeft, en heeft een aankondiging op sociale media gepubliceerd om een nieuw liefdevol gezin te vinden voor de kleine lieve Galleta. Dit alles vindt plaats in Mexico-Stad en de kleine Galleta, slechts 4 jaar oud, wacht op een nieuw gezin.


De kleine 4-jarige Galleta is op zoek naar een nieuw gezin, en de eigenaar, die al jaren tegen kanker strijdt maar niet lang meer te leven heeft, heeft besloten haar niet in een asiel achter te laten, maar in de armen van een nieuwe familie die haar oprechte liefde en genegenheid kan geven. In het Facebook-bericht waar de advertentie opvalt met de tedere foto's van Galleta, zijn deze woorden te lezen:

"Mijn naam is Galleta. Mijn baasje heeft terminale kanker, voordat hij overlijdt wil hij een familie voor me vinden die net zoveel van me houdt als hij. Ik ben 4 jaar oud en van gemiddelde grootte."

De boodschap ging onmiddellijk viral op het web, en hoewel de hond nog geen liefhebbende familie heeft gevonden, wensen we met heel ons hart dat Galleta snel een thuis zal vinden om te wonen en dat de eigenaar in vrede kan rusten wetende dat zijn vierbenige engel gelukkig zal zijn.

foto: Facebook
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt