Wanneer een getrouwde man vreemd gaat, verraadt hij niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn kinderen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wanneer een getrouwde man vreemd gaat,…
Whatsapp doet het niet: een zoon ontmoette zijn moeder die in hetzelfde huis woont Amazon heeft een riem te koop om met kippen te wandelen: het is verstelbaar en in 5 verschillende kleuren

Wanneer een getrouwde man vreemd gaat, verraadt hij niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn kinderen

14.998
Advertisement

Het verraad, of je het leuk vindt of niet, is de keerzijde van liefde en veel liefdes eindigen vanwege verraad. In een steeds socialere wereld zijn er volop kansen omdat er zoveel verleidingen zijn waaraan worden toegegeven, vooral als je niet genoeg liefhebt. Wanneer je vreemd gaat, verraad je niet alleen je partner, maar ook je kinderen. Vaak hebben we de neiging de derde persoon te haten, waardoor de verantwoordelijkheden van onze partner worden geminimaliseerd… En toch is er iemand die wil vergeven.

foto: Flickr

Degenen die vreemd gaan, falen in een liefdespact, een familiepact en verraden ook hun kinderen. Maar vaak worden alle fouten in de derde persoon gezien. ”Een slet”, “Iemand die een gezin kapot maakt“ en veel woorden die we zeggen uit woede. Maar er zijn vrouwen die op een andere manier verraad ervaren zodat ze zelfs in staat zijn om "De andere vrouw van haar man" te vergeven door haar te ontlasten van de verantwoordelijkheden die haar gewoonlijk worden opgelegd.

De grootste fout is van degene die het verbond heeft verbroken, die eeuwige liefde beloofde en een gelukkig gezin, die zo lang loog en deed alsof en een dubbelleven leidde.

foto: Pexels

En dan is zij er, de andere vrouw, degene die misschien wist dat je voor de gek werd gehouden. Het zou gemakkelijk zijn haar te haten en te beledigen, zoals de mensen waar je om geeft graag zouden willen, maar haar haten zou betekenen dat je een leven vol haat zou leiden. Een leven zonder sereniteit die alleen bestaat uit kwellingen, als zij, als hij...

Zeker, die vrouw kent jouw lijden omdat het een leed is dat ze zelf in haar leven heeft ervaren, omdat je haar in vele situaties in jezelf kunt zien, zelfs als je het niet weet, want jullie vielen beiden voor dezelfde man. Jullie zijn allebei de vrouw vergeten die hij thuis had tegenover beloften en ware liefdesverklaringen.

Nu is zij bij hem en misschien moet je haar het beste toewensen, om een ​​vriendin zoals jij naast haar te hebben, omdat ze zichzelf toevertrouwt aan een man die in staat is tot zoveel leugens.

Want vandaag heeft hij jou verraden, morgen kan haar hetzelfde overkomen, maar ze beseft het nog niet, jij bent doorgegaan, met de liefde voor je kinderen.

Tags: FamilieLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt