Een echte vader is niet degene die de rekeningen betaalt, maar die het gezin boven al het andere plaatst - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een echte vader is niet degene die de…
Amazon heeft een riem te koop om met kippen te wandelen: het is verstelbaar en in 5 verschillende kleuren 8 symptomen van uitdroging die de meeste mensen negeren

Een echte vader is niet degene die de rekeningen betaalt, maar die het gezin boven al het andere plaatst

14.567
Advertisement

Veel mannen kunnen biologisch gezien het leven creëren en vader worden, maar er is een speciaal iemand voor nodig om een Vader te zijn.

Sommige mensen denken dat de rol van een vader "slechts" is om zoveel mogelijk geld naar huis mee te nemen, om zich te verzekeren van geschenken en dure spullen voor familieleden. Maar de grootsheid van een vader kun je niet meten aan de hoeveelheid geld die hij verdient, het heeft niets te maken met de omvang van zijn portefeuille. Vader zijn betekent dat je het gezin op de eerste plaats zet, altijd.

foto: Pixabay

Je leeft niet van de lucht alleen, daar is geen twijfel over mogelijk. Sommige mannen denken dat zoveel mogelijk verdienen voldoende is om ze tot perfecte ouders te maken. Een echte vader is niet degene die genoeg geld verdient om zijn kinderen te laten studeren op elitescholen of ze designerkleding geeft. Een echte vader is iemand die begrijpt dat het gezin op de eerste plaats komt.

Een echte vader lukt het om altijd aanwezig te zijn voor zijn kinderen, en hij heeft het nooit te druk om te vragen hoe het met ze gaat of om iets met hen samen te doen. Hij is er als er problemen en moeilijkheden zijn, hij is de eerste die zijn aanwezigheid laat voelen en dat ze altijd op hem kunnen rekenen.

Zelfs als hij moe is, investeert hij tijd om samen door te brengen, omdat hij weet dat tijd kostbaar is en belangrijker is dan duizend dure geschenken.

Een echte vader merkt soms dat hij offers brengt en zichzelf soms opzij moet zetten om plaats te maken voor de behoeften van zijn kinderen.

foto: Pixabay

Hij weet hoe hij een voorbeeld voor hen moet zijn, een voorbeeld van hoe vrouwen moeten worden behandeld, een voorbeeld van vriendelijkheid, maar ook van respect, eerlijkheid en vrijgevigheid. Degene die zijn kinderen leert relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en respect en nooit aanstootgevende woorden zoals "dom" "incompetent" enz. gebruikt met hen of met anderen. Hij moedigt zijn kinderen aan om het beter te doen, om meer te kunnen doen, in zichzelf te geloven en hen te helpen hun zelfrespect te creëren, niet om het te vernietigen. Hij vraagt hen wat ze leuk vinden om te doen, wat ze denken, ook naar hun hobby's en school.

Want voor een echte vader is er geen grotere liefde dan die voor zijn eigen gezin: hij zet zijn familie op de eerste plek. Omdat er voor hem niets mooiers is dan het geluk van zijn kinderen en hij zal nooit toestaan ​​dat zijn problemen of zorgen de liefde die hij heeft voor zijn kinderen verstoort. Zo'n vader hebben is het echte fortuin dat meer waard is dan al het geld dat je kunt hebben.

Tags: FamilieLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt