5 doe-het-zelf en 100% natuurlijke remedies om iets tegen de aanval van muggen te doen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 doe-het-zelf en 100% natuurlijke remedies…
Hier zijn 7 soorten GIFTIGE mensen die je uit je leven moet houden Brandweerlieden redden het leven van een hond die in de hete zon in de auto is achtergelaten

5 doe-het-zelf en 100% natuurlijke remedies om iets tegen de aanval van muggen te doen

Door Janine
2.688
Advertisement

Met de komst van de zomer arriveert, net zoals een Zwitsers horloge, de invasie van elk soort insect om onze avonden en onze slaap te verpesten. Onnodig te zeggen, maar een van de meest "vervelende" insecten van de zomer zijn de beruchte muggen. De meest uiteenlopende remedies zijn vaak nutteloos, ze geven niet op en blijven ons lastig vallen met hun gezoem en hun steken. Maar hier is een verzameling natuurlijke en doe-het-zelfremedies die ze zeker definitief zouden kunnen wegjagen!

Koffiedik: koffiedik kan worden gebruikt in bakjes die enkele dagen open zijn gelaten op plaatsen waarvan we denken dat het een verzamelplaats kan zijn voor muggenkolonies; koffiedik kun je ook een paar dagen in een plantenbak doen, maar zorg er wel voor dat je, zodra je de planten water geeft, er geen plassen water ontstaan: ze trekken insecten aan in plaats van ze weg te jagen!

Ui en kruidnagel: als je een schoteltje met een halve ui en kruidnagels een paar dagen in huis laat liggen, op een strategische positie, zal de stank de muggen verwijderen.

foto: Geograph

Batbox: vleermuizen behoren tot de gezworen vijanden van muggen. Hoewel ze niet erg aangenaam zijn voor het oog en vooral onvriendelijk voor de mens, zijn deze nachtdieren grote “insecteneters". Het plaatsen van een "vleermuisbox" op een boom vlakbij je huis of op een buitenmuur kan de ideale oplossing zijn om afscheid te nemen van vervelende insecten.

Aromatische planten: een aantal van de volgende aromatische planten kunnen muggen verwijderen en tegelijkertijd een heerlijke geur verspreiden op ons balkon. Wij adviseren je om munt, citronella, rozemarijn en lavendel te planten!

Advertisement
foto: Wikimedia

Azijn en citroen: een mengsel dat gemakkelijk thuis kan worden bereid om die vervelende insecten weg te jagen, bestaat uit azijn en citroen in een schaal. Natuurlijk zal ons huis een paar dagen geen bijzonder uitnodigende geur hebben, maar het zal wel de meest gehate zomerdieren verwijderen!

Dit zijn slechts enkele van de doe-het-zelf en 100% natuurlijke trucjes die nuttig kunnen zijn om de zomerinvasie van muggen tegen te gaan, maar we zijn er zeker van dat sommige van deze iets voor jou zullen zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt