Deze man geeft zijn vrouw een taart waarop een enorm Amazonpakket staat afgebeeld, haar favoriete voorwerp - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man geeft zijn vrouw een taart…
Deze vrouw raakte haar verlovingsring kwijt in de tuin en na 13 jaar vindt ze hem weer in een wortel Een pitbull die verweesd achterbleef nadat zijn baasje is verdwenen wordt geadopteerd door een koerier

Deze man geeft zijn vrouw een taart waarop een enorm Amazonpakket staat afgebeeld, haar favoriete voorwerp

1.581
Advertisement

Online shoppen is een grote luxe. Slechts met een enkele handeling kan je op elk moment een enorme hoeveelheid spullen binnen handbereik hebben die je kan kopen en die vervolgens aan huis worden bezorgd: prettig. Maar, misschien wordt het gemak waarmee aankopen kan worden gedaan juist haast als een verslaving voor sommigen... en dus eindigt alles dat nuttig lijkt of enigszins aantrekkelijk in het winkelwagentje en dat is onvermijdelijk wel in de portemonnee te voelen soms! Fotografe Emily McGuire geeft zelf toe dat ze een trots en fervent koper is op Amazon. Gemiddeld verschijnen er bij haar ongeveer drie iconische bruine kartonnen dozen per week aan huis, ingepakt door de kolos onder de online winkels. Haar man Waylon kwam toen op een briljant en grappig idee om Emily's passie op onvergetelijke wijze te kunnen vieren.

via: Huffpost

Het idee voor haar verjaardag is als volgt: een taart speciaal voor haar gemaakt, door de banketbakker Sweet Dreams Bakery in North Carolina. De taart ziet er in alle opzichten uit als... een pakketje van Amazon! Ja echt waar: op het eerste oog is het echt niet te zien dat het gaat om een heerlijke chocoladetaart. Naast het bezorglabel met het verzonnen adres "1234 Verjaardagweg" erop zit er ook een sticker op met het Prime-logo.

Waylons geschenk voor Emily is echt een topstuk van cake design, waar de jarige in de eerste instantie zeker ingetrapt zal zijn, in de overtuiging het zoveelste bruine pakketje te hebben ontvangen met een bestelling erin.

De foto's van de taart, die door Emily op sociale media zijn gezet, gingen snel viraal en lokten veel reacties uit van mensen die "meeleefden" met haar omdat zij net zo "verslaafd" zijn aan het online kopen.

Een originele, grappige vondst en nog lekker ook... kijk eens goed naar deze taart. Zou je hem zelf niet willen oppeuzelen, zo tussen de ene en de andere aankoop door? 

 

 

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt