De bewoners laten het huis vol afval achter: de eigenaar neemt wraak door het voor hun nieuwe woning neer te gooien - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De bewoners laten het huis vol afval…
Als de liefde van je leven ook je beste vriend is, heb je de perfecte wederhelft ontmoet Deze oogarts heeft Nepal doorkruist om duizenden mensen gratis te behandelen

De bewoners laten het huis vol afval achter: de eigenaar neemt wraak door het voor hun nieuwe woning neer te gooien

Door Janine
142.976
Advertisement

In de collectieve verbeelding en in de literatuur wordt de figuur van de “huisbaas” geassocieerd met een individu dat bijna altijd sluw is en door iedereen wordt gevreesd. In werkelijkheid, en vooral tegenwoordig, moet je echter geluk hebben als huisbaas zijnde om modelhuurders te vinden, die de huur regelmatig betalen en de plek waar ze wonen netjes houden.

In dit verband heeft zich in een klein stadje in het noorden van Frankrijk een nogal bijzondere gebeurtenis voorgedaan, die het verdient te worden verteld.

via: The Sun

De plaats in kwestie heet Rozoy-sur-Serre. Hier bezit en verhuurt Thomas Ravaux appartementen. Een daarvan werd bewoond door een gezin van 5 personen, die 14 maanden lang de huur niet had betaald. Ravaux overwoog hen een bezoekje te brengen, het verschuldigde bedrag te eisen en ook de staat van de woning te controleren. Toen hij eenmaal een voet in huis had gezet, stond de man op zijn zachtst gezegd voor een schokkend schouwspel.

Het huis leek al langere tijd verlaten, de huurders waren vertrokken zonder het hem te laten weten, laat staan de sleutels terug te geven, en het hele huis was volledig verwaarloosd. Elke kamer was vol vuil, puin en allerlei soorten afval: praktisch een echte stortplaats met een ziekmakende stank.

Thomas legde dit alles vast door foto's op Facebook te plaatsen en commentaar te leveren op het onjuiste en laffe gedrag van de voormalige huurders.

Advertisement

Om het pand weer bewoonbaar te maken, waren goede schoonmaak- en renovatiewerkzaamheden noodzakelijk, maar Ravaux gaf niet op en nam wraak op zijn voormalige huurders. Nadat hij achter hun nieuwe adres was gekomen, liet de man al het ingezamelde afval uit het verlaten huis vervoeren en liet het voor hun deur uitladen.

Pubblicato da Thomas Ravaux su Martedì 5 giugno 2018

De "wraak van Ravaux" werd in een video op Facebook gepost met het opschrift “Retour afzender". Onder het motto "oog om oog, tand om tand", werd deze post bekeken door meer dan 1,4 miljoen gebruikers, voor wie velen Thomas applaudisseerden om zijn geniale idee.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt