Als je een kat in huis haalt dan wordt hij je beschermengel, je bewaker - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Als je een kat in huis haalt dan wordt…
Een jonge oom van 20 begeeft zich in de vlammenzee om zijn nichtje en neefjes te redden Vetplanten geven positieve energie af... en waarom je er dus een in huis moet halen

Als je een kat in huis haalt dan wordt hij je beschermengel, je bewaker

Door Skip Tromp de Haas
12.609
Advertisement

Katten zijn van alle viervoetige zoogdieren het meest raadselachtig, fascinerend. Het zijn ook de dieren waardoor we zo goed mogelijk in ons vel zitten, laten ze onze stress van ons afglijden en wordt de weg vrijgemaakt voor ontspanning en voor veel dingen die positief zijn voor het dagelijks leven. Ze hebben vaak een beetje per toeval een plekje gekregen in ons huis, omdat ze met hun lieve oogjes en hun gespin ons direct voor zich hebben weten te winnen. Deze viervoetige vriendjes betekenen veel goeds voor ons, al vanaf het moment dat ze geruisloos in ons leven komen.

Katten zijn onze ware beschermers en hoeders, ze redden ons op onopvallende manieren van gevaren waar we geen eens weet van hebben. Hier is een schitterende brief die viraal is gegaan. Er staat op eenvoudige en aandoenlijke wijze in uitgelegd waarom je meteen een lief poesje in huis moet halen zodat hij je huis kan beschermen en het er gezelliger op kan maken:

"Veel mensen denken dat katten niets uitvoeren, dat ze lui zijn en dat lui zijn en eten het enige is wat ze doen. Niet bepaald!

Wist je dat katten een missie hebben in ons leven?

Heb je je ooit afgevraagd waarom zoveel mensen katten hebben? Het aantal mensen met een hond is minder.

Hier zijn een hoop weetjes over het geheime leven van katten. Alle katten zijn in staat om dagelijks de negatieve energie die zich ophoopt in het lichaam, te verwijderen. Terwijl wij slapen zuigen zij deze energie op. Als er meer mensen in huis wonen en er een kat is, dan kan er in hem een hoop negativiteit opstapelen omdat hij zoveel energie van mensen opneemt. Wanneer katten slapen dan laten ze de energie los die ze bij ons hebben weggehaald. Als wij te gestrest zijn dan kunnen ze misschien niet genoeg tijd hebben om zoveel negatieve energie eruit te gooien. Het gevolg is dan dat dit zich ophoopt in de vorm van vet zolang zij het niet uit kunnen laten. Daardoor worden ze dan dik. En jij maar denken dat het komt door het voer wat je hem geeft!

foto: Max Pixel

Het is goed om meer dan een kat in huis te hebben. Zo wordt namelijk de last onderling verdeeld. Ze beschermen ons ook 's nachts om te voorkomen dat geen enkele ongewenste ziel ons huis of slaapkamer binnen kan dringen terwijl we slapen. Daarom slapen ze juist zo graag bij ons op bed. Als ze doorhebben dat het goed met ons gaat, dan slapen ze niet naast ons. Maar als er iets vreemds aan de hand is om ons heen dan springen ze allemaal op bed en beschermen ze ons.

Als iemand naar ons huis komt en katten voelen aan dat die mensen ons kwaad willen doen of dat ze niet aardig zijn, dan zullen katten om ons heen gaan staan om ons te beschermen. Toen mijn katten hiermee begonnen begreep ik niet waarom ze op mij of op mijn voeten stonden. Maar daarna kwam ik erachter dat ze mij toen beschermden. Nu kijk meteen naar hen en wat ze doen wanneer iemand bij mij in huis binnenkomt. Als ze naar diegene toerennen dan willen ze worden aangehaald en dan weet ik dat ik me niet ongerust hoef te maken.

Het klopt dus echt dat door het hebben van een kat thuis je leven er echt op vooruitgaat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt