Deze vrouw moet misschien naar de gevangenis omdat ze zwerfkatten te eten heeft gegeven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw moet misschien naar de gevangenis…
Dit is het ontroerende verhaal van Rocco, een hond die in de steek gelaten is omdat zijn baasjes een kind krijgen Deze man voorkomt dat ze een beagle in laten slapen... en deze bedankt hem door zo lief te zijn als hij maar kan

Deze vrouw moet misschien naar de gevangenis omdat ze zwerfkatten te eten heeft gegeven

Door Skip Tromp de Haas
3.146
Advertisement

Amerika is een zeer boeiend land vol tegenstrijdigheden. Een land waarin een vrouw van 79 misschien in de gevangenis kan belanden omdat ze zwerfkatten te eten gegeven heeft. Dit overkwam Nancy Segula, een vrouw die al een tijdje alleen is en die in haar vrije tijd zich bezighield met zwerfkatten in haar wijk. Met het verstrijken van de dagen waren het eerst 4 katten en toen 8 en werden het er langzaam aan steeds meer. De andere bewoners in de buurt zagen de aanwezigheid van deze weerloze lieve wezentjes niet zitten dus hebben zij de dierenbescherming gebeld.

Nancy Segula is een vrouw van 79 jaar, woont in Garfield Heights in de staat Ohio (VS). Zij heeft in de afgelopen jaren het verlies van haar katjes, en ook het verlies van haar man voor d'r kiezen gekregen. Ze hield veel van hem. Nu weduwe en alleen in huis, begon Nancy met het te eten geven van een paar katten in haar buurt om zich beter te voelen. "De katten bleven maar naar mijn huis komen. Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel, ik was depressief dus begon ik hen maar eten te geven en voor hen te zorgen. Het heeft me erg geholpen" zegt Nancy.

Haar buren vonden de invasie van katten op de straten van hun wijk helemaal niet aangenaam dus hebben zij zich toen gewend tot de autoriteiten. Het is in Ohio verboden om zwervende honden en katten te voeren. De 79-jarige vrouw heeft zelfs een gevangenisstraf opgelegd gekregen van 10 dagen en een geldboete van 2,000 dollar.

foto: Pixabay

Dave Pawlowski, de zoon van Nancy, is verbijsterd en zegt: "Gaan jullie het nu echt laten gebeuren dat mijn moeder, een vrouw van 79 jaar, de gevangenis in gaat? Ondanks alle geruchten over wat er allemaal gebeurt in gevangenissen?"

De straf die ze krijgt is overdreven, maar helaas lijkt de wetgeving in de staat Ohio nogal streng wat betreft dit soort zaken. We hopen maar dat deze kleine nachtmerrie voor Nancy zo snel mogelijk is afgelopen.

Tags: DierenKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt