Deze 107-jarige vrouw onthult haar geheim van een lang leven: "Ik ben nooit getrouwd geweest" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 107-jarige vrouw onthult haar geheim…
Deze hond liep permanente hersenbeschadiging op door de eigenaar die hem in de auto in de zon had achtergelaten Een sterke vrouw zint niet op wraak, ze laat het aan karma over om het vuile werk te doen

Deze 107-jarige vrouw onthult haar geheim van een lang leven: "Ik ben nooit getrouwd geweest"

Door Janine
10.873
Advertisement

We moeten het toegeven: soms zijn ruzies binnen een relatie echt zwaar. Situaties waarin de contrasten hard zijn en misschien zelfs dagenlang aanhouden, helpen natuurlijk niet om vreedzaam te leven.

Er wordt ook gezegd dat, tegelijkertijd, sommige "constructieve" contrasten helpen om relaties te consolideren, die anders saai zouden zijn of gebaseerd op dingen die onuitgesproken en tegengehouden worden. In dit opzicht kan de vrouw die we je willen voorstellen, veel mensen van gedachten doen veranderen.

Haar naam is Louise Signore, ze komt uit New York en heeft het geluk gehad maar liefst 107 jaar oud te worden. Om dit te vieren, organiseerde het Bartow Senior Center in de Bronx een groot feest met meer dan 100 gasten, dat daar bijeenkwam om hulde te brengen aan Louise.

De vriendelijke oude vrouw merkte grappend op dat ze de reden voor dit feest niet begreep, omdat er van haar kant al voldoende feesten waren gegeven...

Vrienden, net zoals de dynamiek en helderheid, ontbreken zeker niet bij Louise, die altijd zeer tevreden is met haar dagelijks leven. En het is zeer waarschijnlijk dat de banden met anderen de vrouw hebben geholpen door te gaan tot haar 107e lente.

De dagen van Louise zitten altijd vol: tussen een beetje beweging, bingo spelen en een praatje met haar vrienden, heeft ze altijd iets te doen.

Maar wat is de formule om tot 107 jaar actief te blijven? Tijdens een interview, dacht Louise even na en zei toen: "Ik ben nooit getrouwd geweest. Ik denk dat dit het geheim van mijn levensduur is”.

Wie weet of er in deze verklaring, naast ironie, niet een klein beetje waarheid schuilt. Misschien spreekt het vermijden van relaties of het niet hebben van een gezin niet iedereen aan, maar in het geval van Louise heeft dit zeker de nodige zorgen vermeden tijdens haar 107 jaar op deze wereld!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt