Een verpleger en een 4-jarig meisje met leukemie "trouwen" voor de grap in de ziekenhuiskamer - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een verpleger en een 4-jarig meisje…
Gooi watermeloenpitten niet weg want ze zijn voedzaam en ze zijn goed voor je Man dumpt koelkast in afgrond maar moet hem van de politie zelf ook weer terughalen

Een verpleger en een 4-jarig meisje met leukemie "trouwen" voor de grap in de ziekenhuiskamer

Door Skip Tromp de Haas
25.427
Advertisement

Elke dag moeten er mensen vechten voor hun leven, geholpen door medisch personeel en gesteund door familieleden. Behandelen is essentieel maar ook het in leven houden van hoop en de moraal hooghouden is een vast onderdeel van de behandeling. Daarnaast is het een essentieel onderdeel in het genezingsproces.

Om bij een ziek meisje een glimlach op het gezicht te toveren is een verpleger zogenaamd haar "man" geworden, gedurende een ceremonie waarmee hij haar even alle problemen liet vergeten.

foto: Facebook

Abby is een super lief meisje van vier, vol vreugde en levenslust, maar achter haar waanzinnige glimlach gaat een trieste werkelijkheid schuil. Ze lijdt helaas aan een zeldzame vorm van leukemie en is nu onder behandeling bij het kankercentrum Albany Medical Centre in New York.

foto: Facebook

Ondanks haar lastige gezondheidstoestand is Abby altijd opgetogen en gaat ze bijzonder moedig en sterk ermee om. Tussen alle paramedici die voor haar zorgen zit er eentje die haar absolute favoriet is. Zij en de 29-jarige Matt Hickling zijn hele goede vrienden geworden. Zo hecht zelfs dat ze op een dag aan haar moeder opbiechtte met hem te willen trouwen.

Advertisement
foto: Facebook

Toen Matt dit te weten kwam is hij op een uiterst lief idee gekomen waarmee hij z'n speciale vriendinnetje gelukkig kon maken. Met behulp van andere ziekenhuismedewerkers is voor de grap een huwelijk georganiseerd. Hij had een t-shirt aangetrokken met een smoking-print erop en kreeg Abbey als perfecte bruidje een mooie, witte jurk.

foto: Facebook

De kamer waarin de ceremonie werd "gevierd" is ingericht en versierd met bloemen overal. Ook zette het medisch personeel de trouwmars in terwijl Abbey naar het altaar liep, waar haar bruidegom stond te wachten.

De bruiloft is op sociale media geplaatst en vastgelegd. Op de foto's is te zien hoe het meisje blij lacht en uitgelaten is. Een fantastische dag, we hopen dat Abbey op kan groeien en deze momenten kan koesteren en ook als enige nog kan herinneren van een moeilijke periode in haar leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt