Een aantal 100% natuurlijke tips die het verschijnen van grijs haar kunnen vertragen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een aantal 100% natuurlijke tips die…
Ze vindt haar hond na 8 jaar, het ontroerende verhaal van deze vrouw en haar Chihuahua Maya Menopauze: dit zijn de symptomen en effecten van deze hormonale verandering

Een aantal 100% natuurlijke tips die het verschijnen van grijs haar kunnen vertragen

Door Janine
4.839
Advertisement

Niemand houdt van het idee om ouder te worden, en het hangt in elk geval af van hoe je je voelt. Het esthetische aspect kan er echter voor zorgen dat we er ouder uitzien of willen demonstreren. Behalve de rimpels of andere tekenen van veroudering, is er een detail dat irritanter kan zijn dan andere, namelijk grijze haren. Het is niet ongewoon dat dit fysiologische pigmentverlies zelfs bij relatief jonge personen optreedt, dus hier zijn enkele effectieve en natuurlijke remedies.

foto: Pixabay
  • Citroensap en bessen. Het mengsel moet maximaal 20 minuten op het haar worden aangebracht, vervolgens worden uitgespoeld en een normale shampoo worden gebruikt.
  • Wortelsap. Het moet dagelijks worden gedronken als een verfrissend drankje, rijk aan vezels en vitamines. Het is goed voor de ogen maar ook voor de hoofdhuid, zouden ze daarom zeggen "het oog wil ook wat"?
  • Zwarte thee. Het is misschien wel de meest bekende remedie om grijs haar te bedekken of donkerder te maken. De infusie verhoogt van nature het niveau van melanine met een uitstekend effect.
  • Sesamzaadjes. Fijngemalen en gereduceerd tot een pasta, moeten ze in het haar worden gemasseerd om de productie van keratine en melanine te stimuleren.
foto: Pixnio
  • Citroensap en kokosolie. Dit mengsel verwijdert snel het grijze haar, met een hydraterende en regenererende werking op het haar.
  • Uien. De procedure is bijna hetzelfde als de bereiding van een saus, dus het is voldoende om ze te pellen, in kleine stukjes te snijden en dit ongeveer een half uur op de hoofdhuid te masseren. We moeten het vervolgens laten inwerken door een douchemuts te dragen en het vervolgens normaal te wassen. De resultaten zijn al na een week zichtbaar.
Advertisement

Nu moet je er gewoon één uitkiezen, of misschien allemaal, uiteraard één voor één. In een zeer korte tijd zou dat irritante en lelijke grijze haar moeten verdwijnen, waardoor de klok een paar jaar terug wordt gezet en je er jonger uitziet, precies zoals je je voelt.

Tags: NuttigWelzijn
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt