Het verhaal van Bella, de eekhoorn die al 8 jaar terugkeert naar het huis van de vrouw die haar leven heeft gered - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het verhaal van Bella, de eekhoorn die…
Het verhaal van Bokshil, de blinde hond die al 10 jaar op dezelfde plaats op zijn baasje wacht Hier zijn de 7 voordelen van wandelen in de regen: een echte remedie voor onze geest!

Het verhaal van Bella, de eekhoorn die al 8 jaar terugkeert naar het huis van de vrouw die haar leven heeft gered

Door Janine
24.455
Advertisement

Als we het hebben over huisdieren of in het algemeen over soorten die in staat zijn een diepe en duurzame band met mensen op te bouwen, zijn de eerste, zo niet de enige die bij ons opkomen natuurlijk honden en katten.

Het verhaal dat we je in plaats daarvan gaan vertellen, gaat over de buitengewone band die is gecreëerd tussen een eekhoorn en de vrouw die haar leven heeft gered. Dit is hoe dit ongelooflijke sprookje begon.

Acht jaar geleden werd Bella, dit is de naam van de eekhoorn van het verhaal, gevonden in een bos dat ernstig gewond was geraakt na de aanval van een uil. Haar toestand was onmiddellijk kritiek en ze zou het vrijwel zeker niet hebben overleefd als ze daar alleen achter zou blijven.

Gelukkig kwam een ​​groep medewerkers van Be Willie Kind, activisten op het gebied van dierenbescherming, te hulp. Bella's zorg werd toevertrouwd aan een van de leden, Brantley Harrison, die ook de leiding had over het genezen van drie andere exemplaren: Moe, Curylum en Larry.

Het vriendelijke en tedere kwartet bracht 6 maanden samen met de familie Harrison door, noodzakelijk om volledige revalidatie te garanderen. Aan het einde van de behandelingscyclus waren de eekhoorns klaar om terug te keren naar het bos, behalve één van hen. Bella leek in feite niet de intentie te hebben om haar nieuwe adoptiefamilie in de steek te laten, zozeer zelfs dat ze, ondanks teruggekeerd te zijn naar het bos, er de gewoonte van had gemaakt om haar vriendin Brantley te bezoeken.

Aan de afbeeldingen op sociale media is te zien hoe Bella zich liefdevol gedraagt met haar menselijke metgezel, knuffels geeft en ontvangt en geleidelijk een vaste en graag geziene gast van het huis wordt. Het kan gebeuren dat ze enkele dagen of zelfs weken niet op komt dagen, maar uiteindelijk komt ze altijd terug om de Harrisons op te zoeken.

Deze vriendschap duurt nu 8 jaar, en gedurende deze tijd is er iets bijzonders gebeurd. Op een dag verscheen Bella aan de deur van het huis met een gewond pootje, Brantley heeft haar meteen verzorgd, en tot haar verrassing merkte ze dat ze drie baby's droeg.

Bella herstelde heel goed en beviel van haar eekhoorntjes in huize Harrison. Nu is de familie uitgebreid, en naast de al geliefde Bella zullen er zeker drie andere dagelijkse aanwezigheden zijn waarvoor de deur elke keer open moet worden gedaan, of misschien het raam.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt