20 vriendjes en 20 iPhones: zo is het deze vrouw gelukt om een huis voor zichzelf te kopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
20 vriendjes en 20 iPhones: zo is het…
Een beer, een tijger en een leeuw: deze prachtige foto's beschrijven het verhaal van een werkelijk speciale vriendschap Zo kies je de beste bidon en zo maak je hem schoon, een praktisch alternatief voor plastic flessen

20 vriendjes en 20 iPhones: zo is het deze vrouw gelukt om een huis voor zichzelf te kopen

Door Janine
2.951
Advertisement

Sommige mensen slagen er altijd in om ons te verrassen met hun slimheid en de vele briljante oplossingen waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Soms gebeurt het echter dat te veel vindingrijkheid beschikbaar wordt gesteld aan degenen die alleen aan hun eigen economische voordelen denken. Het verhaal van deze vrouw is in beide opzichten significant: dankzij de 20 relaties die ze met verschillende mannen wist te onderhouden, slaagde ze erin een huis te kopen. Hoe? Doordat elk van haar vriendjes haar een iPhone gaf. Aan de ene kant zou je de vrouw prijzen voor de getoonde vindingrijkheid, aan de andere kant vraag je je af of je haar wilt veroordelen voor het immorele gebaar.

via: BBC

Xiaoli, een jonge Chinese vrouw, had er alles voor over om een huis te kopen en daarom aarzelde ze niet om al haar 20 vriendjes te misleiden, die haar elk een iPhone gaven. Elke iPhone verkocht ze zorgvuldig door op een site voor het recyclen van mobiele telefoons voor 120.000 Chinese yuan (ongeveer £14.500!).

Xiaoli's vrienden verwonderden zich allemaal over de aankoop van een nieuw huis en toen ze het bedrog ontdekten, waren sommigen boos op het gedrag van de vrouw. Er waren mensen die haar verdedigden en beweerden dat de vrouw onder druk handelde vanwege een onstabiele gezinssituatie en extreme armoede: de moeder van Xiaoli is huisvrouw, terwijl haar vader een arbeidsmigrant is. Aan de andere kant waren er ook mensen die haar acties veroordeelden en ze als immoreel beschouwden.

Het nieuws wekte talloze vermoedens, maar werd bevestigd door het mobiele telefoonbedrijf Hui Shou Bao, die beweerde 20 iPhones van een alleenstaande vrouw te hebben gekocht. De hashtag "20 mobiele telefoons voor een huis" werd snel trending topic op Weibo, het Chinese sociale netwerk, en is in totaal meer dan 13 miljoen keer gebruikt.

Wat zou je niet allemaal doen voor een dak boven je hoofd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt