Om gezond te leven, moeten we "giftige" mensen verwijderen: de wetenschap bevestigt het - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Om gezond te leven, moeten we "giftige"…
Dit kind met kanker maakt gekleurde sleutelhangers om zijn medische behandelingen te betalen Deze vrouw bouwde 300 huizen met gerecyclede materialen voor mensen in financiële moeilijkheden

Om gezond te leven, moeten we "giftige" mensen verwijderen: de wetenschap bevestigt het

Door Janine
1.463
Advertisement

Optimisme, positiviteit, enthousiasme, proactiviteit: dit zijn allemaal stemmingen die een gunstige invloed hebben op de gezondheidstoestand van een individu.

Een leuke baan hebben en je tevreden voelen in je dagelijkse leven zijn belangrijke onderdelen van de kwaliteit van het leven. Maar er ontbreekt nog iets, namelijk, de juiste mensen in de buurt hebben. Familieleden, vrienden of partners kunnen het plaatje compleet maken, maar als sommigen van hen "giftig" blijken te zijn, moeten ze zo snel mogelijk worden verwijderd.

foto: Unsplash

We hebben het niet alleen over filosofische gedachten of psychologische overwegingen, maar ook over echt wetenschappelijk onderzoek, gerealiseerd door de University of Pittsburgh School of Medicine. Bij het onderzoek waren meer dan 100 duizend vrouwen betrokken die de menopauze achter de rug hadden, waarbij de incidentie van hartaandoeningen of andere ziekten werd bekeken.

Het bleek dat de emotionele toestand, depressief of optimistisch, 30% van de mogelijkheid van chronische en invaliderende ziekten beïnvloedde. Hier speelt “goed of slecht gezelschap” een rol, die de psychosomatische toestand van een persoon negatief of positief kan beïnvloeden, waardoor ze ziek worden of gezond blijven op basis van hun bijdrage.

Positief zijn versterkt het immuunsysteem, dus het beschermt tegen ziekten of versnelt het genezingsproces. Het zenuwstelsel wordt echter ook versterkt en de subjectieve veerkracht om stress te weerstaan, te reageren op een moeilijke situatie.

foto: Unsplash

De “giftige mensen” moeten uit hun leven worden verwijderd omdat ze fysieke en mentale hulpbronnen verarmen, ze zich moe, minder actief laten voelen en het probleem verergeren alsof het zou worden uitvergroot. Positieve mensen hebben juist het effect van een balsem voor de ziel, ze maken het lichter, ze geven je een sterker gevoel alsof je elk obstakel kunt overwinnen, alleen al vanwege het feit dat ze zich niet alleen voelen om het onder ogen te zien.

Iedereen zou de gewoonte moeten aannemen om de dode takken van hun bestaan af te breken en alleen die te cultiveren die in staat zijn om te bloeien en met hun vitale essentie lucht binnen te halen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt