Een vrouw redt een gewonde hond van de straat, maar dan vertellen de dierenartsen dat het eigenlijk een coyote is - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw redt een gewonde hond van…
Deze hilarische foto’s laten ons zien hoe onze grootouders schatten zijn om te koesteren John en Edith: overlevenden van de Holocaust, vierden ze in 2019 hun 73e trouwdag

Een vrouw redt een gewonde hond van de straat, maar dan vertellen de dierenartsen dat het eigenlijk een coyote is

09 Oktober 2019 • Door Janine
163.279
Advertisement

Een gewonde hond meenemen die doelloos en met gewonde achterpoten ronddwaalt en dan ontdekken dat het een coyote is. Dit overkwam Andrea Athie, uit Ciudad Victoria in de Mexicaanse provincie, die een dier redde die er blijkbaar uitzag als een zwerfhond en gewonde poten had; de schokkende ontdekking over de ware aard van het vierbenige dier vond plaats na aankomst in de dierenkliniek.

via: EN24

Toen Andrea de zwerf"hond" door de dierenarts had laten onderzoeken, onthulden de artsen dat het eigenlijk een coyote was; de tijdelijke vergissing van Andrea Athie ging snel viraal op sociale media toen haar broer Alejandro de foto's van de coyote plaatste, en op een grappige manier vertelde over de bijzondere gebeurtenis.

Het dier, schijnbaar gevaarlijk en agressief, gedroeg zich in werkelijkheid op een volgzame en vriendelijke manier tegenover broer en zus Athia, die nu wordt verzorgd en in goede gezondheid verkeert. Ze hebben het Pancho genoemd!

In de dagen na de behandeling in de dierenkliniek, toonde Pancho echter zijn wilde aard door niet voldoende mee te werken om zichzelf te voeden om terug te worden gebracht naar zijn natuurlijke habitat; Andrea en Alejandro zijn ondertussen dol op de coyote die werd verwisseld met een hond op zoek naar hulp, dus volgen ze stap voor stap de constante verbeteringen en updates over de gezondheid van Pancho. Het wachten is nu tot hij voldoende hersteld is en zal worden vrijgelaten in de wilde natuur waar hij thuishoort.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt