Cavia knaagt aan de pony van de vrouw terwijl ze slaapt: de grappige afbeeldingen

Janine image
door Janine

13 December 2021

Cavia knaagt aan de pony van de vrouw terwijl ze slaapt: de grappige afbeeldingen
Advertisement

We hebben allemaal onze manier om gezelschap te omschrijven, er zijn er die hun tijd doorbrengen met hun partner of met hun beste vrienden, of met hun familieleden. Als daarentegen sommige mensen van nature eenlingen zijn, moeten ze wel gezelschap zoeken bij harige viervoeters. Of het nu een hond, een kat of een cavia is, het maakt niet uit: een huisdier kan echt het verschil maken. Gara Sullivan weet het heel goed, een kapster en schoonheidsspecialiste uit Kentucky die op een ochtend een onverwachte verrassing vond... op haar voorhoofd!

via New York Post

Advertisement
Gara Sullivan/TikTok

Gara Sullivan/TikTok

Haar naam is Gara Sullivan, ze is een meisje dat woont en werkt in de VS, in Kentucky, en als harige beste vriend heeft ze een cavia genaamd Gabby. Een van de dingen die het meisje gewoonlijk doet als ze haar avonden alleen thuis doorbrengt, is dronken worden en voor de tv op bed gaan liggen, tegen haar favoriete cavia aan. Op de avond van Thanksgiving gebeurde er iets absurds, maar Gara merkte het pas de volgende ochtend, toen ze wakker werd en in de spiegel keek: een haarlok van haar pony was volledig door haar Gabby opgegeten!

Advertisement
Gara Sullivan/TikTok

Gara Sullivan/TikTok

Toen het meisje zichzelf de volgende ochtend in de spiegel bekeek, dacht ze dat het een effect van de kater was die nog effect op haar had, en in plaats daarvan was het helemaal niet zo: een lok van haar pony was volledig afgeknaagd en ontworteld, en de “boosdoener” was de kleine Gabby geweest, die waarschijnlijk 's nachts had besloten de rol van geïmproviseerde “kapper” op zich te nemen en het haar van zijn baasje te knippen.

Maar waarom had de cavia zoiets met het haar van zijn baasje gedaan? Een geschokte maar tegelijkertijd geamuseerde Gara wist niet wat ze moest antwoorden, dus plaatste ze een korte video op TikTok waarin ze de ontbrekende lok aan haar gebruikers en volgers liet zien om hen om hulp te vragen bij dat vreemde dierengedrag.

Rex Tremendae Majestatis/Wikimedia - Not The Actual Photo

Rex Tremendae Majestatis/Wikimedia - Not The Actual Photo

Een van de gebruikers legde Gara Sullivan uiteindelijk uit dat knaagdieren, vooral cavia's, vaak de neiging hebben om te knagen aan de haren van de pony van hun soortgenoten, de reden voor dit dierlijk gedrag ligt in het feit dat cavia’s hiermee een fysieke belemmering voor hun ogen weg willen houden, terwijl anderzijds het lijkt alsof de knaagdieren door zo te handelen een houding van dominantie over de ander uitoefenen.

Welke “boodschap” zou de kleine Gabby die nacht aan zijn baasje hebben willen overbrengen?

Advertisement