Ze gaat naar de kelder van haar huis en vindt 90 ratelslangen verborgen onder de spanten - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze gaat naar de kelder van haar huis…
Een vrouw heeft een familie-erfstuk laten taxeren en is geschokt om de werkelijke waarde ervan te kennen

Ze gaat naar de kelder van haar huis en vindt 90 ratelslangen verborgen onder de spanten

06 November 2021 • Door Janine
2.341
Advertisement

Onder de vele angsten die inherent zijn aan de mens, is er die, vaak irrationeel, jegens slangen. Of ze nu lang of kort zijn, of ze nu tussen korenvelden, in een bos of in een huis kruipen, ze hebben altijd een grote indruk op ons gemaakt en we durven ons zeker niet voor te stellen wat er zou kunnen gebeuren als we er een zouden tegenkomen; zouden we hard wegrennen? Feit is dat de vrouw die de hoofdpersoon was van dit absurde "ongeluk" zich een ongeluk schrok, maar gelukkig kon ze onmiddellijk om hulp roepen!

via: ABC News

Het ongelooflijke incident vond plaats in Santa Barbara, in Californië, toen een bange vrouw contact opnam met Alan Wolf, een reptielenexpert van de plaatselijke Sonoma County Reptile Rescue; aan de andere kant van de telefoon vertelde de vrouw aan Alan dat ze 90 ratelslangen onder haar kelder had gevonden: hoe was zoiets mogelijk? De expert, bijzonder verrast, wilde het met eigen ogen zien en dus besloot hij naar het huis van de vrouw te gaan om haar te helpen hen veilig te verwijderen met zijn uitrusting.

Toen Alan arriveerde en de kelder van de vrouw uit Santa Barbara doorzocht, kon hij zijn ogen niet geloven: het was dus waar dat een hol van ratelslangen het huis was binnengedrongen van de vrouw die hem had gebeld; gelukkig had hij alle benodigde apparatuur bij zich om ze voorzichtig te vangen zonder ze pijn te doen, en dus haalde hij ze er een voor een uit, maar het kostte in totaal bijna vier uur om de hele kelder te bevrijden van het "domein" van die kruipende en gevaarlijke reptielen!

Alan Wolf vertelde op Facebook: "Ik ben de directeur van een reptielenopvangcentrum in Sonoma County, in Californië, en vorige week kreeg ik een telefoontje van een vrouw die zei dat ze slangen onder haar huis had; nadat ik naar haar kelder ging, na 3 uur en 45 minuten hard werken, is dit wat er tevoorschijn kwam, 59 baby ratelslangen en 22 volwassen ratelslangen; de enige soort die we in Noord-Californië hebben is de ratelslang van de noordelijke Stille Oceaan.

Wie weet wat die arme vrouw gedacht moet hebben toen ze naar de kelder van het huis ging en 90 kruipende gasten aantrof die naar haar staarden en wachtten om te worden gevoed; wij zouden uit angst zijn weggerend, en jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt