Deze chimpansee ziet zijn menselijke ouders na een lange tijd weer en verwelkomt hen met een stevige knuffel - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze chimpansee ziet zijn menselijke…
Om weer gelukkig te kunnen leven, moet men de moed vinden om de dode takken te verwijderen Tintelingen en gevoelloosheid in de ledematen: wat betekent het en wanneer moeten we het niet onderschatten

Deze chimpansee ziet zijn menselijke ouders na een lange tijd weer en verwelkomt hen met een stevige knuffel

07 Oktober 2019 • Door Janine
16.559
Advertisement

Het is bekend dat dieren altijd erg gehecht zijn aan mensen. We hebben het niet alleen over honden of katten, maar over elk dier dat langdurig contact heeft gehad met een mens - genoeg om eraan gehecht te raken. Dit is het geval van deze prachtige chimpansee genaamd Limbani, die helaas geen erg gelukkige jeugd heeft gehad, omdat hij onmiddellijk door zijn moeder werd afgewezen. Zo zorgden twee medewerkers van het Zoological Wildlife Center in Miami, Tania en Jorge, voor hem en werden zijn adoptieouders.

De kleine chimpansee had geen gemakkelijke start: nadat hij door de moeder was afgewezen vanwege te weinig melk, liep het kleintje een longontsteking op. Tania en Jorge, van het Zoological Wildlife Center in Miami, bleven elke dag voor hem zorgen. Die periode samen was erg intens, zowel voor het dier als voor Tania en Jorge, die nooit de tederheid van de chimpansee vergaten.

Na een lange tijd ontmoetten Limbani en de twee medewerkers elkaar opnieuw. Het moment waarop de chimpansee zijn redders zag, was echt heel ontroerend.

In de video die je hieronder kunt zien, werpt de kleine Limbani zichzelf in Jorge's armen, die hem knuffelt als een klein kind. Hetzelfde geldt voor Tania - wanneer de chimpansee de vrouw ziet, werpt hij zich onmiddellijk om haar nek, in een eindeloze omhelzing.

Beelden vol tederheid waar je een goed gevoel van krijgt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt