Deze ondersteuningsleerkracht nodigde ook haar 6 kleine studenten uit voor haar huwelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze ondersteuningsleerkracht nodigde…
Een moeder spoort haar dochter aan haar toevlucht te nemen tot plastische chirurgie: Deze moeder verpakt elke dag meer dan 100 snacks voor kinderen in moeilijkheden in haar buurt

Deze ondersteuningsleerkracht nodigde ook haar 6 kleine studenten uit voor haar huwelijk

Door Janine
1.048
Advertisement

Er zijn mensen die zo toegewijd zijn aan hun werk dat ze er hun leven van maken. De taak van een leerkracht vereist bijvoorbeeld veel inzet, zelfs buiten de klas en niet iedereen is bereid om voor zijn studenten te zorgen op een niet-oppervlakkige manier. Kinsey French, een ondersteuningsleerkracht, is bijvoorbeeld volledig toegewijd aan haar 6 speciale kleine studenten, - zozeer, dat ze haar trouwdag niet kon voorstellen zonder hun aanwezigheid.

via: Today

Toen de vrouw de grote stap zette en met haar oude klasgenoot Josh trouwde - de liefde van haar leven - speelden ook haar zes leerlingen een belangrijke rol tijdens de gebeurtenis. De kinderen zijn allemaal tussen de 7 en 11 jaar oud en maken deel uit van het gezin Kinsey.

"Ik wilde met mijn prins op het witte paard trouwen en al mijn geliefden bij me hebben", zei de jonge lerares. En zo was het ook: een prachtige ceremonie, vergezeld door haar geliefden, inclusief haar 6 speciale kinderen, waar ze elke dag op school voor zorgt.

Kinsey French gaf les op dezelfde school waar ze haar man ontmoette - de Christian Academy di Louisville Rock Creek - en drie jaar lang maakte ze deel uit van een inclusief onderwijsprogramma voor studenten met het syndroom van Down.

Advertisement
foto: WLKY

Josh's huwelijksaanzoek vond ook plaats op de campus, in het bijzijn van de kleine studenten van Kinsey - een duidelijk teken dat de school en haar taak als lerares ook een zeer belangrijke rol spelen in het leven van het paar.

"Toen ik Josh vertelde dat ik wilde dat mijn studenten bij de bruiloft aanwezig zouden zijn, was hij zeer behulpzaam en keek hij ernaar uit hen op onze speciale dag te mogen opnemen", zei ze. "We praten veel over mijn studenten, zo vaak dat Josh zei: ‘ook zij zijn als familie voor me.’

Alle kinderen waren verheugd om de bruiloft van hun geliefde juf bij te wonen en hun ouders waren ook erg onder de indruk van de uitnodiging: "Ik heb echt het gevoel dat Kinsey mijn dochter Kate en haar andere leerlingen behandelt alsof ze een gezin zijn", zei de moeder van Kate, een van de kleine meisjes. Kate vertelde de hele stad dat ze het huwelijk van Miss Kinsey zou bijwonen.

De kinderen namen allemaal actief deel aan de ceremonie - sommigen hielden de sluier van Miss Kinsey vast, anderen gooiden bloemblaadjes in het gangpad - en genoten echt van de receptie (met eten!) en het gedeelte waar ze allemaal samen dansten.

Advertisement
foto: WLKY

Een onvergetelijke bruiloft vol liefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt