Het baasje sterft na een lange ziekte: zijn trouwe hondje volgt hem 15 minuten later - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het baasje sterft na een lange ziekte:…
Deze autistische jongen is in staat om hele steden uit zijn hoofd na te tekenen, na er een enkele blik op te hebben geworpen Een maand lang deed deze jongen zijn vriendin een huwelijksaanzoek zonder dat ze het in de gaten had

Het baasje sterft na een lange ziekte: zijn trouwe hondje volgt hem 15 minuten later

Door Janine
76.477
Advertisement

Stuart Hutchinson werd in 2011 op 16-jarige leeftijd gediagnosticeerd met hersenkanker en verliet deze wereld helaas op 25-jarige leeftijd op 11 augustus 2019; aan zijn zijde, naast de oneindige liefde van zijn familie, ook zijn trouwe Franse pitbull genaamd Nero, die helaas 15 minuten na Steve's vroegtijdige dood stierf. Dit is het ontroerende verhaal van een grenzeloze vriendschap.

via: Metro UK
foto: YouTube

Stuart was in 2011 gediagnosticeerd met agressieve hersenkanker, in 2014 kwam de ziekte terug en vervolgens opnieuw in 2018; in het afgelopen jaar, ondanks het feit dat het in de eerste maanden leek of de chemotherapie zijn eerste vruchten afwierp, ging het in de zomer van 2019 snel slechter. Zijn moeder Fiona en zijn vrouw Danielle, maar ook zijn honden Nero en Nala, en hun puppy Amelia, bleven aan de zijde staan van de 25-jarige jongen.

De diepe band tussen Stuart en de pitbull Nero is in de loop der jaren zo sterk geworden dat hun lot, zelfs ten tijde van het heengaan, altijd nauw met elkaar verbonden was.

foto: YouTube

Op 11 augustus 2019, precies dezelfde dag dat Stuart thuis deze wereld verliet en getroost werd door de genegenheden van zijn vrouw en moeder, voelde de zwarte pitbull zich plotseling ziek; hij werd onmiddellijk naar de dierenarts gebracht, die bevestigde dat de hond een probleem had met wervelscheuren in de wervelkolom.

Advertisement
foto: YouTube

Stuart stierf om 13.15 uur op 11 augustus 2019, zijn geliefde pitbull genaamd Nero stierf plotseling dezelfde dag, ongeveer 15 minuten later. We denken dat het lot dat de Schotse jongen en het lieve hondje jaren geleden had verenigd een belangrijke rol speelde toen deze twee zielen verbonden door diepe liefde samen besloten om deze wereld te verlaten.

Een verhaal dat ons met veel emotie vervult en dat ons meer dan eens een traantje deed wegpinken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt