Dit bedrijf maakt Halloween-kostuums voor kinderen in rolstoelen, tegen alle verschillen in - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit bedrijf maakt Halloween-kostuums…
Na 19 jaar huwelijk ontdekt de echtgenoot dat zijn vrouw vroeger een man was We willen veranderen, maar we staan erop in het verleden te leven, zoals vlinders die weten dat ze rupsen zijn geweest

Dit bedrijf maakt Halloween-kostuums voor kinderen in rolstoelen, tegen alle verschillen in

Door Janine
1.965
Advertisement

Net als met Carnaval is ook Halloween een kans, voor volwassenen en vooral voor kinderen, om plezier te hebben, zich te vermommen en deel te nemen aan evenementen met als thema horror.

Voor de kleintjes zijn deze feesten vaak heel belangrijk, dat ouderlijke aandacht verdient, evenals de voorbereidingen die enige tijd eerder kunnen beginnen. Er zijn echter kinderen die, net als iedereen, het recht zouden hebben om Halloween met geluk en zorgeloosheid te vieren, maar dat niet kunnen vanwege problemen of fysieke belemmeringen die hen beperken, waardoor ze zich buitengesloten voelen.

We hebben het in het bijzonder over kinderen met een handicap, die gedwongen worden in een rolstoel te zitten. De vondst die we je nu gaan laten zien, is echter precies ingegaan op dit probleem, met een werkelijk lovenswaardige en inclusieve oplossing: laten we eens kijken wat het is.

via: CNN
foto: Target

De Amerikaanse keten van warenhuizen Target heeft besloten om een ​​lijn van kostuums voor Halloween te lanceren, die werkelijk speciaal zijn, omdat ze allemaal gericht zijn op inclusiviteit en het overwinnen van verschillen. Deze kleding is namelijk speciaal ontworpen voor kinderen in een rolstoel.

Ouders met kinderen met een handicap die niet kunnen lopen, weten hoe moeilijk het is om een ​​dagelijks leven te leiden dat bestaat uit ontzeggingen, verschillen en dingen die hun kinderen zouden willen, maar niet kunnen zoals iedereen. Target is hen tegemoet gekomen en heeft met zijn speciale kostuums een fundamentele boodschap van gelijkheid en aandacht gelanceerd, ook voor degenen die te vaak worden gemarginaliseerd voor problemen die zeker niet van hen afhankelijk zijn.

Ze worden "adaptieve kostuums" genoemd omdat het geen eenvoudige kleurrijke en mooie kleding is, maar ze passen zich, in de ware zin van het woord, zelfs aan de kinderrolstoel aan met specifieke accessoires. Voor jongens is het gekozen thema dat van piraten, en de kleding wordt geleverd met een hoes die speciaal is ontworpen voor de wielen van de rolstoel, waardoor het lijkt op een schip te midden van de golven.

foto: Target

Dezelfde hoezen maken het kostuum voor meisjes compleet, een prachtige prinsessenjurk waardoor meisjes met een handicap zich als de echte ster van de avond voelen. Deze jurk heeft ook een hoes, waardoor het eruit ziet als een koets in de stijl van Assepoester.

Zo'n idee kan de ouders alleen maar een plezier doen die moeite hebben om hun kinderen elke dag geliefd en betrokken te laten voelen. Het is ook door signalen zoals deze dat grote bedrijven soms laten zien dat ze echt nadenken over het geluk van mensen, zonder uitzondering. De hoop is dat dergelijke oplossingen zich op grote schaal verspreiden en zoveel mogelijk jonge mensen in moeilijkheden een glimlach kunnen geven.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt