Spelen met gevoelens is wreed: als je niet zeker bent van je liefde, is het beter om de andere persoon te laten gaan - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Spelen met gevoelens is wreed: als je…
Een hondje verdwaalt in de woestijn: motorrijders redden hem en brengen hem terug naar zijn familie Deze vrouw maakt foto's van beroemdheden opnieuw en laat zien dat je om stijl te hebben niet slank hoeft te zijn

Spelen met gevoelens is wreed: als je niet zeker bent van je liefde, is het beter om de andere persoon te laten gaan

Door Janine
3.189
Advertisement

Soms blijven mensen samen uit gewoonte en slepen ze zichzelf jarenlang mee in trieste relaties zonder liefde. Het is nutteloos en heel wreed om bij iemand te blijven om maar iemand te hebben. Degene die liefheeft, verdient in ruil daarvoor dezelfde liefde: wie je honderd geeft, verdient honderd, niet jouw 5, gekruid met "Ik heb tijd nodig". Spelen met gevoelens leidt niet tot iets goeds, het doet alleen maar de persoon pijn die van je houdt.

Iemand misleiden alleen maar omdat je aandacht nodig hebt en iemand hebben die van je houdt, is een daad van egoïsme en zelfs wreedheid.

foto: Unsplash

Je bent niet samen uit gewoonte of uit gemak - de enige reden die mensen bij elkaar moet houden is liefde. Tijd is te kostbaar om het op deze manier te verspillen, het is kostbaar voor degenen die liefhebben, maar ook voor degenen die geliefd worden. Als je niet de zekerheid hebt van je eigen gevoelens en als je de andere persoon niet op de eerste plaats zet, maar liever nog steeds rondkijkt, dan is het tijd om de relatie te stoppen die nergens toe leidt. Het is te gemakkelijk om geen verantwoordelijkheid te nemen voor deze keuze en de ander ertoe te brengen het voor je te moeten doen, terwijl je in plaats daarvan heel goed weet dat je niet van hem houdt. Niet zoveel als hij verdient, niet zoveel als jij zou moeten.

foto: Unsplash

Als je nog steeds andere mogelijkheden wilt verkennen, betekent dit dat je al een duidelijk idee hebt van wat je moet doen, het is onnodig te wachten en tijd te verspillen. Als er geen liefde is, is er geen andere reden om samen te zijn en een persoon bezet te houden wanneer hij rond kan kijken en gelukkig kan zijn met iemand anders.

Stop met toneelspelen en liegen, eerst tegenover jezelf en dan tegenover de ander, want samen zijn is elke dag een wederzijdse keuze: het is elke dag voor elkaar kiezen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt