Deze vrouw filmt haar lieve hond die in het ledikant naast haar dochter slaapt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw filmt haar lieve hond die…
Deze twee brandweerlieden redden een bang kind en om haar te kalmeren laten ze hun nagels lakken Een verpleegster adopteert een premature baby die na vijf maanden nog geen bezoek heeft gekregen

Deze vrouw filmt haar lieve hond die in het ledikant naast haar dochter slaapt

9.285
Advertisement

Iedereen die een huisdier aan zijn zijde heeft gehad, weet hoeveel angst kan worden veroorzaakt als we niet weten waar onze viervoetige vriend is, of wanneer we hem plotseling uit het oog verliezen, en bang zijn voor het ergste.

Dit is helaas een probleem dat zowel honden als katten aangaat en dat in sommige gevallen een hoog risico voor het dier kan vormen, vooral als er gebieden buiten het huis zijn waar het gevaar kan lopen. De gebeurtenis waar we het over gaan hebben, is precies zo ontstaan: de vrouw die de hoofdrol speelde, vreesde het ergste voor haar hond Raven. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Sinds ze door Kristin is geadopteerd, is Raven nooit gestopt haar en haar hele gezin vreugde te geven. Een vertrouwde metgezel, altijd aanwezig en klaar om alle mensen waarmee hij in contact komt te laten glimlachen: ondanks zijn moeilijke verleden is Raven echt een fantastisch dier.

Op een dag kon Kristin hem niet vinden. Ondanks dat ze overal in huis had gekeken, was de hond nergens te bekennen. Nadat ze alle favoriete plekjes en schuilplaatsen had gecontroleerd, werd de vrouw onrustig en vroeg zich af of de hond op de een of andere manier het huis had verlaten.

Woonkamer, keuken, tuin, overal: Raven was verdwenen. Op een gegeven moment was de enige plek om te controleren de kamer van haar dochtertje Addison, die een dutje deed. Toen Kristin de kamer van haar dochter binnenkwam, zag ze een scène die ze nooit had verwacht.

Raven lag daar te slapen in het ledikant, samen met Kristin's dochter. Een schattig gezicht, van een tederheid die de vrouw nauwelijks zal vergeten. Ze was zo getroffen door wat ze zag dat ze een video maakte en vervolgens op sociale media deelde, waar ze miljoenen views kreeg.

Advertisement

Een prachtige gebeurtenis, die veel zegt over hoe geweldig en uniek de genegenheid is die een hond kan geven aan degenen die voor hem zorgen. Een voormalige zwerfhond, die misschien situaties heeft meegemaakt waarin hij niet geliefd werd of werd mishandeld, is echt een wezen dat een verbazingwekkende rijkdom heeft te bieden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt