Dit meisje droeg meer dan 2 kg extra kleding om te voorkomen dat ze bagage moest bijbetalen op de luchthaven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit meisje droeg meer dan 2 kg extra…
Van jezelf houden betekent soms een belangrijk iemand uit ons leven laten gaan Deze

Dit meisje droeg meer dan 2 kg extra kleding om te voorkomen dat ze bagage moest bijbetalen op de luchthaven

Door Janine
4.778
Advertisement

Voor sommige mensen kent fantasie geen grenzen. Vaak worden we in het leven geconfronteerd met moeilijke situaties en noodzaken die ons dwingen om snel en ingenieus een uitweg te vinden, die zo pijnloos mogelijk is.

Het is juist op die momenten dat onze geest ons verbaast door verder te gaan dan de meest optimistische verwachtingen van slimheid. Gedreven door de context kunnen we dingen doen waar we misschien nooit aan gedacht hadden. En toch doen we het: protagonisten van episoden en vondsten die echte "fenomenen" van ons maken.

Net als Gel Rodriguez, een meisje uit de Filippijnen dat met een slim en grappig gebaar - waar misschien velen van ons aan gedacht hebben in praktijk te brengen - veel aandacht heeft getrokken. Laten we eens kijken wat ze heeft gedaan.

via: VICE

when the airline staff at the check in counter said: “EXCESS NA PO KAYO, 7kg lang po allowed na hand carry.” me: NO PROBLEM! 😏 *from 9kg to 6.5kg baggage 😅 #ExcessBaggageChallengeAccepted

Pubblicato da Gel Rodriguez su Martedì 1 ottobre 2019

Op de luchthaven is het moment van instappen altijd een moment dat voor enige spanning kan zorgen. Er zijn veel dingen om te controleren en te respecteren, en we hebben niet altijd genoeg tijd om het vlot te laten verlopen. Alsof dat nog niet genoeg is, kan tegenwoordig het reizen per vliegtuig extra of onverwachte kosten met zich meebrengen, ongewenste verrassingen die verschillende situaties frustrerend kunnen maken.

De bagage van Gel Rodriguez had op het moment van inchecken 7 kg moeten wegen, maar toen ze haar koffer woog, kwam de nare verrassing: 9 kilo. Een hoeveelheid waarvoor ze een extra vergoeding zou moeten betalen, juist vanwege het overgewicht van haar koffer.

Ondanks de teleurstelling gaf ze het echter niet op. Nadat ze de koffer had geopend, besloot Gel alle kleding te gaan dragen die ze kon dragen, met als doel het gewicht van de bagage te verminderen. En zo gebeurde: letterlijk "bedekt" met shirts, jassen, slips en al het andere dat de naald van de weegschaal zou kunnen beïnvloeden, kon Gel alles terugbrengen tot het maximale toegestane gewicht, zonder extra kosten te betalen.

De warmte en het ongemak verhinderden het meisje niet, dat haar foto's op sociale media plaatste, waardoor haar ironische maar ingenieuze gebaar viral ging. Veel gebruikers konden het wel waarderen en feliciteerden haar. Wie weet zien we binnenkort bij de gate steeds meer ongewoon forse mensen, gehuld in tientallen lagen kleding, maar blij dat ze geen extra geld hebben uitgegeven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt