Deze dappere vader met een handicap brengt zijn zoon elke dag in een rolstoel naar school - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze dappere vader met een handicap…
Een tiener overleed nadat haar mobiele telefoon op haar kussen explodeerde terwijl ze naar muziek luisterde Het vaak dragen van zwarte kleding helpt je beschermd, comfortabel en modieus te voelen: dat bevestigt de psychologie

Deze dappere vader met een handicap brengt zijn zoon elke dag in een rolstoel naar school

23 Oktober 2019 • Door Janine
1.485
Advertisement

Als je een kind hebt, zou je alles voor hem doen. Deze zeer dappere vader die op de Filippijnen woont, weet dit heel goed en brengt elke ochtend zijn 7-jarige zoon naar school, ondanks het feit dat hij in een rolstoel zit. Een voorbeeld van vaderschap en onvoorwaardelijke liefde die letterlijk elke architecturale grens overschrijdt en onmiddellijk onderwerp van gesprek is geworden op de Filippijnen en vervolgens viral ging op het web. Dit is het verhaal van Tatay Alejandro en zijn zoon.

foto: Front Row

Tatay Alejandro vergezelt zijn 7-jarige zoon elke dag naar de Pasig-basisschool op het Aziatische eiland, of het nu een mooie en warme zonnige dag is of dat het onophoudelijk regent. Een zware inspanning voor Alejandro, die al sinds zijn 5e in een rolstoel zit, toen hij werd getroffen door polio.

foto: Front Row

Tatay Alejandro beschouwt zichzelf echter als een geluksvogel, gezien het feit dat hij er in de loop van de jaren, ondanks zijn handicap, in is geslaagd een waardig leven te leiden en tevens een mooi huwelijksleven te hebben, en uiteraard een geliefde zoon.

Advertisement
foto: Front Row

Het gebaar dat Tatay Alejandro elke dag maakt om voor zijn zoon Junior te zorgen, ondanks de lichamelijke handicap, is echt opmerkelijk, zonder twijfel een echt voorbeeld dat elke vader van deze wereld zou moeten volgen. Goed zo Tatay!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt