Een jonge politieman redde het leven van zijn oudere collega door hem een nier te doneren - BekijkDezeVideo.nl
x
Een jonge politieman redde het leven…
11 van de mooiste moeder-dochter-tatoeages die laten zien hoe speciaal hun relatie is Leven met een huisdier verbetert het leven van onze kinderen: een studie bevestigt het

Een jonge politieman redde het leven van zijn oudere collega door hem een nier te doneren

10 November 2019 • Door Janine
2.123
Advertisement

De mannen en vrouwen die bij de politie werken, riskeren hun leven elke dag om de gemeenschap te beschermen. Wanneer ze hun werkdag beginnen, op straat gaan patrouilleren of in actie komen, kan er iets gevaarlijks gebeuren.

De agenten dekken elkaar en er is meer dan één manier waarop ze elkaar kunnen helpen. Soms betekent dit "een kogel opvangen" voor de partner, maar in de omstandigheid waarover we het hieronder hebben, ging het om een demonstratie van moed.

Het verhaal in kwestie speelt zich af in La Vergne, een Amerikaanse stad in Rutherford County, Tennessee. De 40-jarige Burrel "Chip" Davis, sergeant bij de lokale politie, was gediagnosticeerd met nierfalen, en mede-officier Eric Crowder, 32, dacht er geen moment over na zichzelf aan te bieden als donor.

Toen een perfecte compatibiliteit tussen de twee uit de eerste klinische onderzoeken naar voren kwam, zag Eric het nieuws als een teken. Hij was "voorbestemd" voor die ingreep om het leven van zijn collega te redden en om zijn twee kleine meisjes een vader aan hun zijde te laten hebben.

De operatie vond plaats in het Vanderbilt University Medical Center in Nashville en gelukkig slaagde de operatie. Davis probeerde zijn dankbaarheid onder woorden te brengen die verder ging dan het denkbare en bedankte zijn collega voor het geven van een tweede kans om zijn dochters te zien opgroeien en een goede politieagent te blijven.

Advertisement

De gebeurtenis werd gedeeld op Facebook, ook vergezeld van foto's voor en na de interventie in het ziekenhuis. Het verhaal ging snel viral en veel mensen hebben de post gedeeld, die sergeant Chip en zijn heldhaftige beschermengel Crowder een snel herstel toewensten, zodat hij zo snel mogelijk weer aan het werk zou kunnen gaan.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt