Hij loopt 32 km om naar zijn werk te gaan: zijn werkgever geeft hem een auto om hem te bedanken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij loopt 32 km om naar zijn werk te…
Deze gepensioneerde heeft een gigantische draakvormige haag gesnoeid: hij heeft er 13 jaar over gedaan De vrijwilligers van deze vereniging vervoeren ouderen op de fiets om hen de emotie van het fietsen te laten herbeleven

Hij loopt 32 km om naar zijn werk te gaan: zijn werkgever geeft hem een auto om hem te bedanken

Door Janine
18.146
Advertisement

Toen Walter Carr, een 20-jarige universiteitsstudent, een nieuwe baan kreeg als portier bij Bellhops Moving, was zijn geluk enorm. Na zoveel sollicitatiebrieven en gesprekken zou hij eindelijk een baan en een salaris hebben om zijn dromen te realiseren.

De avond voor zijn eerste werkdag gebeurde er echter iets onverwachts, precies op het verkeerde moment. De auto van Walter, een oude Nissan, deed het niet meer, waardoor de jongen niet in staat zou zijn om de plaats te bereiken waar hij zijn eerste verhuizing had moeten uitvoeren.

via: AL.com

Nadat hij vrienden probeerde om een lift te vragen en alleen negatieve antwoorden had ontvangen, zat er voor Walter niets anders op: gaan lopen. Dus vertrok hij om middernacht van Homewood naar Pelham, Alabama: een route van ongeveer 32 km, wat overeenkomt met 8 uur wandelen.

Gelukkig voor Walter is deze lange en vermoeiende reis echter ook een reis door de mensheid, vriendelijkheid en hoffelijkheid gebleken. Toen hij in Hoover aankwam, werd de jongeman in feite bijgestaan door een politieagent die hem, gezien zijn vermoeidheid en het late uur, op zijn kosten meenam naar een restaurant en hem vervolgens op een veilige plek achterliet, in een kerk.

De jongen wilde echter niets weten van rusten en hervatte zijn wandeling naar Pelham. Na een tijdje lopen kwam de jonge man een andere politieagent tegen, die hem een ritje gaf in de laatste 6 km van de route. Aangekomen in het huis waar hij het transport moest uitvoeren, vertelde de agent alles aan de klant van het bedrijf Bellhop, Jenny Lamey, die zich onmiddellijk ontroerde toen ze begreep dat Walter helemaal lopend naar zijn werk was gekomen.

Advertisement

De vrouw bood de jongeman op dat moment uiteraard de kans om te rusten en de verhuizing die hij moest uitvoeren uit te stellen. Maar Walter, vastberadener dan ooit, stond erop onmiddellijk te beginnen. Dus voltooide de jonge man zijn werk, en Jenny, verrast en ontroerd door de vriendelijkheid en vasthoudendheid van de jongen, besloot een GoFundMe-pagina op Facebook te starten om Walter te helpen te betalen voor de autoreparatie.

Maar de echte verrassing, voor de 20-jarige, moest nog komen. Zijn verhaal bereikte namelijk de beheerder van het transportbedrijf Bellhop, Luke Marklin. Zonder al te veel na te denken, besloot de manager Walter op een heel speciale manier te bedanken.

Aangekomen met de auto voor een ontmoeting, gaf de vertegenwoordiger van het bedrijf hem zijn speciale beloning. Waar bestond het uit? Een auto, een Ford Escape, veel nieuwer, moderner en in betere staat dan de oude auto die Walter niet aan de praat wist te krijgen.

Je kunt je de emotie en verbazing wel voorstellen die de jongen op dat moment voelde. Wie zou ooit zo'n geschenk van zijn baas verwachten? Een verhaal dat zeker enig vertrouwen terugbrengt in de mens, in de vrijgevigheid en vriendelijkheid waar ieder van ons drager van kan zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt