Hij geeft zijn oma een tas van Louis Vuitton, maar zij gebruikt deze om de op de markt gekochte vis in te doen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij geeft zijn oma een tas van Louis…
Dit kind met vitiligo wint zijn depressie dankzij een hond met dezelfde aandoening Een gans biedt een schuilplaats aan een pup die door de kou zou kunnen bevriezen

Hij geeft zijn oma een tas van Louis Vuitton, maar zij gebruikt deze om de op de markt gekochte vis in te doen

Door Janine
3.873
Advertisement

Wie houdt er niet van kadootjes te geven aan dierbaren? Of het nu gaat om een partner, een ouder, een vriend of een opa, de mogelijkheid om iets moois en waardevols te geven geeft echt veel voldoening.

Het is waarschijnlijk met deze bedoelingen dat een jongeman uit Taiwan besloot een nieuwe, kostbare tas van Louis Vuitton te kopen voor zijn geliefde grootmoeder. Een belangrijk geschenk dat echter tot een nogal onverwachte situatie heeft geleid. Laten we kijken wat er is gebeurd.

via: BBC

De oma, hoewel ze nog altijd dol was op haar oude versleten stoffen tas, genoot heel erg van het geschenk van haar kleinzoon. We hebben het over een voorwerp dat ongeveer 1100 euro kost: een waarde die de oudere dame echter niet goed begreep.

Toen hij op een dag thuiskwam, was de jongen verheugd te zien dat zijn grootmoeder zijn tas gebruikte. De positiviteit van wat werd opgemerkt, maakte echter onmiddellijk plaats voor een discrete teleurstelling, toen hij zich realiseerde dat de vrouw het kostbare accessoire van Louis Vuitton had gevuld met voedingsmiddelen. Er zat namelijk vis en melk in een eenvoudige plastic zak in de tas, en de grootmoeder kon niet tevredener zijn met het geschenk.

foto: Pixabay

Ze liet de gelegenheid niet voorbijgaan om haar kleinzoon nogmaals te bedanken dat hij haar zo’n perfect cadeau had gegeven, ruim en vooral waterdicht en nuttig om naar de markt te gaan om boodschappen te doen. Onnodig te zeggen dat de jongen sprakeloos was. Ondanks de drang om te beweren dat de tas niet voor zo'n doel was gemaakt, besloot de jongeman niets te zeggen.

Immers, soms, uit genegenheid en liefde, kan men ook over dergelijke dingen heen stappen, door te voorkomen dat het pure geluk van anderen wordt afgezwakt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt