Een vader laat zijn 3-jarige dochter 10 minuten alleen in de keuken en ze eet 18 bekertjes yoghurt op - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vader laat zijn 3-jarige dochter…
Je kunt niet alleen een vader zijn wanneer het je zo uitkomt: psychologische studies verklaren het belang van deze rol Hij ziet een vrouw in moeilijkheden die probeert benzine te tanken en hij besluit haar geld te geven

Een vader laat zijn 3-jarige dochter 10 minuten alleen in de keuken en ze eet 18 bekertjes yoghurt op

04 November 2019 • Door Janine
17.866
Advertisement

Hoe moeilijk is het om een ouder te zijn? Voor sommigen is het iets natuurlijks, maar in het algemeen wordt niemand geboren die precies weet hoe zich als volwassenen in dergelijke situaties moeten gedragen. Als je mama of papa wordt, hoef je natuurlijk niet alleen moeilijke situaties het hoofd te bieden, maar krijg je ook veel leuke momenten - vooral de eerste paar jaar, wanneer je te maken hebt met kleine kinderen die de wereld langzaam leren kennen. Arron Jeff Whysall, uit Nottingham, is vader van twee kinderen, waaronder de kleine 3-jarige Olivia, een heel schattig klein meisje, die haar vader de schrik om het lijf bracht door in korte tijd 18 bekertjes yoghurt te eten.

Papa Arron had de kleine Olivia aan de keukentafel laten zitten toen hij even de tuin in ging. Na 10 minuten keerde hij in huis terug en zag zich geconfronteerd met een tragikomisch schouwspel: de kleine Olivia zat aan tafel met 18 lege bekertjes yoghurt.

"Olivia, heb je die allemaal opgegeten?" vroeg haar ongelovige vader. Het meisje, met een vleugje trots en de lepel nog in haar hand, antwoordde: "Ja". En als je haar zo zag, zou je bijna zeggen dat ze er nog één wilde.

Nadat hij was hersteld van de schok en zichzelf ervan had verzekerd dat die bekertjes niet waren gebruikt om de muren te “verven”, vereeuwigde Arron's vader het memorabele tafereel. De foto ging het web over en genereerde empathie en gelach. Als je naar het trotse gezicht van de kleine Olivia kijkt, kan je inderdaad niet anders dan glimlachen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt