Totdat je iemand vindt die je elke dag probeert te veroveren, kun je beter vrijgezel blijven - BekijkDezeVideo.nl
x
Totdat je iemand vindt die je elke dag…
Een man besloot om alle oude honden van de opvanghuizen te adopteren die geen thuis konden vinden Make-up voor mannen in aantocht: de nieuwe trend is gericht op het bevorderen van gendergelijkheid

Totdat je iemand vindt die je elke dag probeert te veroveren, kun je beter vrijgezel blijven

11 November 2019 • Door Janine
2.058
Advertisement

Vaak wordt ons geleerd dat, luisterend naar het advies van de meest ervaren mensen, het hebben van een stabiele relatie op de een of andere manier een zegen is, en dat het de moeite waard is om er alles aan te doen om het in stand te houden. Er wordt ons gesuggereerd dat relaties inspanningen vereisen, een dagelijkse bezigheid bestaande uit compromissen en acceptatie. Maar denk goed na: het leven is te kort en vergankelijk om iets te accepteren dat ons niet compleet maakt. De fasen van het bestaan volgen elkaar zo snel op dat het geen zin heeft ze te verspillen door compromissen te accepteren, vooral als ze ons verwijderen van wat we werkelijk zijn. Met andere woorden: een relatie moet geen baan zijn!

foto: Unsplash

We worden al behoorlijk onder druk gezet door de verplichtingen van het leven: het gezin om verantwoording af te leggen, de collega's om mee om te gaan, de gezondheid, rekeningen en dagelijkse klusjes. Het heeft geen zin om hier een relatie aan toe te voegen die een last is in plaats van dat het ons verlicht. De liefde moet ons niet aan het huilen maken, het moet ons niet de woorden doen laten afwegen, het mag ons niet onzeker maken. Naar huis gaan naar je partner of hem aan het einde van de dag te zien zou alleen maar blijdschap en een gevoel van vrede moeten geven, geen spanning en frustratie. Als je zo iemand niet hebt gevonden, kun je veel beter single blijven.

foto: Unsplash

Blijf single totdat je iemand vindt die echt betrokken wil zijn en die je niet meesleept door complexen en onzekerheden te veroorzaken. Blijf single totdat je iemand vindt die echt van je successen geniet en geen onderdrukt gevoel van minderwaardigheid koestert. Blijf single totdat je iemand vindt die je op alle mogelijke manieren zal ondersteunen, ook als je een fout maakt, omdat je weet dat in een echte relatie dingen samen worden gedaan, zowel in rustige als stormachtige periodes.

Liefde, de echte, zou ons moeten laten vliegen. En niet alleen in de eerste maanden van de relatie, ook na jaren, verdien je iemand die je elke dag probeert te veroveren, die je verbaast met kleine gebaren van genegenheid, die je opmerkt wanneer je in een slecht humeur bent en probeert een manier te bedenken om je op te beuren.

Totdat je dit alles hebt gevonden, is het beter om je te concentreren op de liefde voor jezelf en om wat je bent. Neem geen genoegen met compromissen: liefde moet niet moeilijk zijn, het moet geweldig zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt