Hij is het "kind van de liefde", geboren met een hartvormige moedervlek op zijn voorhoofd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij is het "kind van de liefde", geboren…
16 foto’s van huisdieren vol sympathie en tederheid Dit geadopteerde kitten geeft een mooie glimlach aan haar nieuwe baasje elke keer dat ze een foto van haar maakt

Hij is het "kind van de liefde", geboren met een hartvormige moedervlek op zijn voorhoofd

Door Janine
1.933
Advertisement

Elke moeder stelt zich het uiterlijk van haar kind voor tijdens de 9 maanden zwangerschap: hoewel echografie-technieken steeds gedetailleerder zijn, is het verrassingseffect bij de geboorte gegarandeerd.

De moeder van Çinar Engin had beslist niet kunnen weten dat er op het gezicht van haar kind een moedervlek zou zijn, met zo’n specifieke vorm, dat het "beroemd" werd op het web en op sociale media.

Çinar Engin werd in oktober 2015 geboren met een hartvormige moedervlek op het gezicht.

De ouders merkten de eigenaardigheid van het kind op bij de geboorte: de verpleegsters aarzelden niet om hem het "kind van de liefde" te noemen.

De moedervlek, gepositioneerd op het voorhoofd van het kind, heeft precies de vorm van een hart. Zelfs de roodachtige kleur past goed!

Moedervlekken komen vaak voor bij pasgeborenen.

Advertisement

De ouders geven toe dat ze moeite hadden gehad om gewoon met het kind over straat te lopen, vanwege het aantal mensen dat stopte om het kind beter te bekijken.

Moedervlekken hebben soms grondiger onderzoek nodig, maar in het geval van Çinar hebben de artsen de ouders onmiddellijk gerustgesteld over de onschadelijkheid van de vlek.

Het kind was de hoofdrolspeler van vele selfies, gemaakt door degenen die in dat kleine hartje op het voorhoofd een teken van voorspoed zagen.

Moedervlekken kunnen tijdens de kindertijd spontaan kleiner worden. Het is daarom mogelijk dat het kind vroeg of laat zijn hartje zal zien verdwijnen!

Maar ook al zal de moedervlek van Çinar's gezicht verdwijnen, het blijft een lief kind!

Tags: KinderenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt