Na in de steek te zijn gelaten, werd dit kitten geadopteerd door een restaurant en zijn klanten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na in de steek te zijn gelaten, werd…
Hij is 31 jaar oud, zij is 91: dit Engelse echtpaar laat iedereen zien dat ware liefde geen leeftijd kent Hij betrapt zijn vriendin in bed met een ander: uit wraak maakt hij selfies en post ze op sociale media

Na in de steek te zijn gelaten, werd dit kitten geadopteerd door een restaurant en zijn klanten

Door Janine
8.179
Advertisement

Het fenomeen van het in de steek laten van dieren is helaas een sociale plaag die vaak aanwezig is in vele realiteiten over de hele wereld. Ook Denns, een roodharig kitten, was hiervan het slachtoffer. Gelukkig voor hem kon hij echter mensen vinden die hem zijn waardigheid, genegenheid en vooral de aandacht die hij nodig had konden geven.

Het leven van deze kater, verlaten door zijn familie, is drastisch veranderd en is van een verdrietig en eenzaam dier dat op straat rondliep een echte "mascotte" van een restaurant in Oregon geworden.

via: The Dodo

Degenen die regelmatig Denny's bezoeken, de plek die Denns' nieuwe thuis is geworden en waar de kat zijn naam aan ontleent, kunnen hem vaak zien liggen terwijl hij een dutje doet, of nieuwsgierig rond de tafels en klanten loopt.

Ja, want deze kat is al 10 jaar lang een integraal onderdeel van het restaurant, toen hij daar werd gevonden door Laura Leader, die ervoor begon te zorgen en besloot om iedereen zijn verhaal te vertellen.

Volgens de vrouw heeft de kat, die nu vrij oud is, niet de intentie om het restaurant te verlaten, in de buurt waarvan het met grote waarschijnlijkheid is achtergelaten door iemand zonder een greintje menselijkheid. Aan menselijkheid en liefde ontbreekt het echter niet, sinds Denns zich bij Denny heeft “gevestigd”, zozeer zelfs dat hij niet alleen bij het personeel van het restaurant, maar ook bij de klanten die het restaurant bezoeken erg geliefd is.

foto: Reddit

De kat vervult letterlijk iedereen die hem kent met vreugde. En de klanten besloten om deze reden een mand voor hem te maken, en hem regelmatig dekens en andere dingen te brengen die hij misschien nodig had. Een lokale dierenarts bezoekt hem vervolgens regelmatig en heeft altijd oog voor hem. Voor Denns heeft Laura ook een GoFundMe-campagne opgezet, waarmee het mogelijk is om geld te doneren voor de verzorging van de kat.

Advertisement

Kortom: een kat die echt het symbool is geworden van een hele gemeenschap van mensen en die met zijn lieve en aanhankelijke persoonlijkheid, echt de harten van veel mensen heeft veroverd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt