10 defecten van een man die je moeten waarschuwen voordat je met hem trouwt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 defecten van een man die je moeten…
Dit hondje glimlacht op een schattige manier wanneer ze het asiel verlaat om naar haar nieuwe familie te gaan Deze kat werd in

10 defecten van een man die je moeten waarschuwen voordat je met hem trouwt

Door Janine
3.610
Advertisement

Veel mensen realiseren zich dat ze in een ongelukkig huwelijk zitten, vaak na een jarenlange relatie met hun partner. De echtgenoot kan in de loop van de tijd zijn veranderd, heeft misschien ongepast gedrag getoond, maar meestal is de waarheid een andere: de persoon die we kozen om naar het altaar te gaan, is altijd al zo geweest, het was de verliefdheid waardoor bepaalde dingen niet duidelijk zichtbaar waren.

Daarom is het beter om goed na te denken als degene waar je mee bent, deze karaktereigenschappen heeft, vaak de basis van de breuk van het huwelijk.

foto: pexels
  • Hij zet je op de tweede plek: we hebben vaak de neiging om dit gedrag te rechtvaardigen door te zeggen dat de partner veel hobby's en interesses heeft of dat hij veel van zijn werk houdt. De waarheid is dat als je zoveel nachten thuis alleen doorbrengt, als hij nooit de telefoon opneemt wanneer hij met vrienden is of als hij liever een uur in de sportschool is dan in jouw gezelschap, hij je niet belangrijk genoeg vindt.
  • Hij is niet leuk: niemand zegt dat je elke keer moet lachen als je samen bent, maar als je partner je nooit in lachen laat uitbarsten, kan het zijn dat je een andere humor hebt, of dat de persoon in kwestie helemaal niet grappig is. In ieder geval kan een huwelijk niet werken zonder een juiste dosis lachen.
foto: peakpx
  • Hij heeft overal kritiek op: je bakt een cake en hij vindt het smakeloos? Koop je een jurk en vind hij deze niet mooi? Geef je hem een kadootje en vindt hij het nutteloos? Je kunt een ramp zijn in de keuken en bij het winkelen, of meer waarschijnlijk is de persoon voor je een chronische "kritiekgever”. Je zult snel genoeg krijgen van het accepteren of beantwoorden van zijn kritiek, en je hebt gelijk!
  • Hij accepteert de confrontatie niet: ben je bang om iets te vertellen uit angst hoe hij zal reageren? Weet je al dat hij het er niet mee eens zal zijn? Durf je te wedden dat je ruzie krijgt? Welnu, er bestaat geen huwelijk zonder het vermogen om zich te confronteren: men kan het niet altijd over alles eens zijn, maar men moet in elk geval het vermogen hebben om vreedzaam tegenover elkaar te staan en het standpunt van de ander te aanvaarden.
  • Hij heeft een hekel aan dieren: mensen kunnen niet van dieren houden, maar om er een hekel aan te hebben is iets heel anders. Gewoonlijk gedragen degenen die dieren verachten zich ook niet goed met mensen. Het is zeker geen reden om een huwelijk te beëindigen, maar het is altijd beter om zo iemand in de gaten te houden!
  • Hij heeft te veel geheimen: niemand moet ooit een "open boek" voor de ander worden, maar teveel geheimen zijn niet goed voor de relatie. Bepaalde dingen tussen man en vrouw moeten niet verborgen worden gehouden: als je partner je nooit vertelt waar hij is wanneer hij niet bij jou is of als hij zijn mobiele telefoon angstvallig bewaakt, heeft hij misschien geen zuiver geweten.
Advertisement
foto: piqsels
  • Hij geeft je nooit gelijk: als je altijd degene bent die ongelijk heeft, is het niet jouw schuld. Probeer het anders te zien, het is je partner die niet accepteert dat hij een fout heeft gemaakt en die heel goed is in "omdraaien". Geef jezelf niet nutteloos de schuld!
  • Hij kan zich niet verontschuldigen: degenen die niet accepteren dat ze fout zijn, weten vaak niet hoe ze het toverwoord moeten zeggen: sorry. Je verontschuldigen betekent in feite dat je je eigen fouten toegeeft en niet iedereen is daartoe in staat. Zo'n partner hoort niet te trouwen.
  • Hij geeft nooit complimenten: er teveel ontvangen is irritant, maar ze helemaal niet ontvangen is niet goed. Een complimentje geven wanneer het gepast is, is een reden voor de groei van het paar. Erkenning ontvangen van je partner is een van de meest aangename dingen ter wereld.
  • Hij is bezitterig: het is alarmerend wanneer jaloezie de gezonde limiet overschrijdt. Als bepaalde kleding verboden is, evenals enkele vriendschappen - alleen omdat ze je partner niet bevallen - stop dan en denk na of het niet beter is om van koers te veranderen, voor je eigen bestwil!

Als je tegenover een persoon staat die dit profiel weerspiegelt... Denk dan twee keer na voordat je met hem trouwt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt