Geef je liefde aan degene die besluit om voor jou te kiezen, met al je sterke en zwakke punten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Geef je liefde aan degene die besluit…
Deze kat verschijnt in het huis van een kind waarvan er net een was gestorven: ze zijn meteen gek op elkaar Roodlof is een groente die rijk is aan antioxiderende eigenschappen en die kan helpen het darmkanaal te “reinigen”

Geef je liefde aan degene die besluit om voor jou te kiezen, met al je sterke en zwakke punten

Door Janine
1.367
Advertisement

Elke dag van je leven is een kostbaar geschenk, daarom moet je tijd doorbrengen met degene die altijd eerst voor jou kiest. Iemand die voor je zal zorgen en je altijd op de eerste plaats zal zetten en je zal helpen alle stormen op je weg te doorstaan. Stop met je hart te geven aan giftige mensen die je liefde niet verdienen, geef het in plaats daarvan aan diegene die nooit zal stoppen je te laten zien dat het de moeite waard is om bij je te zijn. Iemand die elke seconde die je samen doorbrengt waardeert en naar je kijkt als je je ogen sluit. Iemand die je je thuis laat voelen wanneer hij zijn armen om je heen slaat.

via: Psychalive
foto: Piqsels

Breng je dagen door met diegene die graag de glinstering in je ogen ziet wanneer je praat over de dingen waar je van houdt, en zorg ervoor dat diegene alles over je wilt weten, die al zijn tijd en liefde investeert en van je houdt, ongeacht hoe lang je al samen bent. Ga een verbintenis aan met iemand die je weer in de ware liefde laat geloven, iemand die jou niet zou durven teleurstellen, iemand die je nooit zal verlaten en je aan het huilen zal maken, iemand die je nooit zal kwetsen. Iemand waar je altijd op kunt rekenen en die je een beschermd en geliefd gevoel geeft.

Iemand die er altijd voor je is en je onvoorwaardelijk ondersteunt, iemand die je waarde kent en gelooft dat je geen wonderen hoeft te doen om je doelen te bereiken. Kies altijd degene die je inspireert om de beste versie van jezelf te worden, die aandachtig naar je luistert en je een schouder biedt om op te huilen, iemand die zijn hele leven met jou wil doorbrengen en die wil dat je samen oud wordt, misschien samen met jullie kinderen.

foto: Piqsels

Wanneer iemand je behandelt alsof je het belangrijkste in zijn leven bent, betekent dit dat hij zich volledig inzet om van je te houden. Iemands eerste prioriteit zijn betekent bereid zijn om alles te doen om de partner gelukkig te maken. Iemand die zowel je geliefde als je beste vriend is.

Deze speciale persoon zal je behandelen en respecteren zoals je werkelijk verdient. Hij zal klaar staan om alles te doen wat nodig is om al je zorgen weg te nemen, omdat hij het liefst wil dat je je veilig en geliefd voelt in zijn armen. Je verdient het om bij iemand te zijn die altijd voor jou kiest, want je moet onthouden: je verdient het om volledig geliefd te worden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt