10 signalen die erop kunnen wijzen dat je liefdesrelatie ten einde is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 signalen die erop kunnen wijzen dat…
Ze hadden hem alleen gelaten tijdens de diploma-uitreiking: zijn leraar besloot het samen met hem te vieren Een jongen die sinds de geboorte aan hersenverlamming lijdt slaagt erin om op 14-jarige leeftijd voor het eerst te lopen

10 signalen die erop kunnen wijzen dat je liefdesrelatie ten einde is

Door Janine
10.393
Advertisement

Wanneer een liefdesrelatie of een langdurig huwelijk niet meer werkt, realiseer je het eerder door de kleine dingen dan door de grote gebeurtenissen. Een onuitgesproken woord, een onvriendelijke blik, een andere houding dan die hij of zij in het verleden had, alles herinnert ons eraan dat de persoon met wie we getrouwd zijn en met wie we besloten hebben ons leven door te brengen, niet meer dezelfde is als voorheen, en we zijn niet langer bereid om onze liefde met hem te delen.

foto: Pxfuel

Hier zijn 10 verborgen signalen die je kunnen laten begrijpen dat je relatie ten einde loopt:

  • Er is geen vonk meer zoals voorheen: het enthousiasme van de fase van de “wittebroodsweken” vermindert na een paar jaar voor alle stellen duizelingwekkend, maar als je merkt dat praten met je partner, tijd met hem doorbrengen, naar zijn gezicht kijken je niet meer die glimlach geeft zoals voorheen, dan is er iets dat van binnen "gebroken" is.
  • Geen van tweeën “groeit”: een gezonde liefdesrelatie leidt in de loop van de tijd tot een interne “groei” aan beide kanten; als dat niet gebeurt en als je merkt dat de relatie of het huwelijk vastzit, dan is er iets dat geanalyseerd moet worden.
  • Je voelt je niet geliefd of gewenst: als je merkt dat je partner of echtgenoot niet die liefde of dat verlangen voor je voelt en je jezelf alleen maar onrechtvaardig de schuld geeft, dan moet je je relatie absoluut herzien.
  • Je staat niet meer op de prioriteitenlijst van je partner: als je in plaats daarvan merkt dat je niet langer in de gedachten en zorgen van je partner of echtgenoot bent, moet je met hem praten en hem vertellen hoe de zaken staan.
  • Je liefdesleven is saai: niet alles gaat over rozen, maar er zijn veel kleine activiteiten die je kunt doen om een ​​aangename dag buiten de routine door te brengen met je partner. Je moet de wilskracht hebben om uit de vicieuze cirkel van verveling te komen.
  • Het enige wat je doet is geven en niet ontvangen: een partner mag nooit degene zijn die comfortabel alle aandacht krijgt die je hem geeft. Een liefdesrelatie bestaat uit wederzijdse acties, bestaande uit continu geven en ontvangen.
  • De gesprekken eindigen altijd in ruzies: van alle signalen van een relatie die eindigt, is dit ongetwijfeld de meest voor de hand liggende en concrete.
  • De medeplichtigheid van het verleden ontbreekt: als je het nu moeilijker vindt om een ​​geheim, een innerlijke onrust aan je partner te vertellen en je voelt dat het vertrouwen geleidelijk aan wegebt, moet je je afvragen waarom.
  • Je voelt je gevangen: als je denkt dat je relatie of je huwelijk je in een stagnerende situatie opsluit, waarin je niet langer dingen kunt doen die je ooit gelukkig maakten, of je geen tijd meer hebt voor je hobby's, ook al maakt het je partner niets uit, dit is een onweerlegbaar teken dat iets in je relatie niet meer werkt.
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt