Deze arme kleine hond werd verlaten door zijn menselijke familie omdat er een baby kwam - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze arme kleine hond werd verlaten…
De hond van een asiel raakt geëmotioneerd als hij de brandweerman ziet die hem van de straat heeft gered Opgesloten in een kooi en in een bevroren meer gegooid, werd deze hond gered door een grootmoedige man

Deze arme kleine hond werd verlaten door zijn menselijke familie omdat er een baby kwam

Door Janine
3.082
Advertisement

Het in de steek laten van huisdieren is een probleem dat van dag tot dag groeit en een van de meest voorkomende redenen doet zich voor wanneer mensen een baby verwachten en wanneer dit gebeurt, besluiten ze zich te ontdoen van hun hond. Is het mogelijk dat een zwangerschap mensen vervult met egoïsme en onverantwoordelijkheid? Het verhaal waarin deze lieve kleine hond de hoofdrol speelt, zal je hart doen smelten en je geest openen voor het vreselijke probleem, helaas nog steeds actueel, van het in de steek laten van huisdieren.

via: The Dodo

SAFE 10/9/18 SMILEY :) Pulled by Pound Hounds ResQ Please Honor Pledges: https://www.poundhoundsresq.org/donate ***I'...

Pubblicato da Julie Carner su Sabato 6 ottobre 2018

Dit overkwam een schattige pitbull-puppy genaamd Smiley, die door zijn familie in de steek werd gelaten zodra ze erachter kwamen dat ze een baby verwachtten, waarna ze Smiley naar een dierenasiel in New York brachten, waar hij meteen op een lijst kwam te staan met honden die binnenkort zouden worden afgemaakt vanwege het teveel aan "gasten".

Het was toen dat Julie Carner, een medewerkster, besefte dat Smiley pure liefde was, ze was gezond en niet agressief, dus deelde ze een bericht op Facebook om wanhopig een huis te zoeken voor die onschuldige pup die haar vertrouwen in de mensheid had verloren.

De publicatie werd opgemerkt door Olena Kagui, die haar man kon overtuigen om de tedere Smiley te adopteren; wie kon dat lieve gezichtje van liefde weerstaan? Olena verklaarde:

"Smiley maakt al deel uit van onze familie. Er is weinig voor nodig dat een pup de harten van zijn adoptiefamilie ontroert, ons huis zou zonder hem leger zijn geweest."

Advertisement

De adoptie van Smiley door Olena is als een boodschap voor iedereen die een vierbenige engel in zijn huis wil verwelkomen; we moeten deze pups niet aan hun lot overlaten, ook al wordt ons gezin uitgebreid, ook zij weten ons warmte, genegenheid en liefde te geven. Ook als we ze al hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt