De hond is overleden: de familie bedankt de postbode met een kaartje die hem elke dag een koekje bracht - BekijkDezeVideo.nl
x
De hond is overleden: de familie bedankt…
Een creatieve vader veranderde de rolstoel van zijn dochter in het rijtuig van een prinses De hond met het menselijk gezicht: zijn blik is zo intens dat hij lijkt op die van één van onze soortgenoten

De hond is overleden: de familie bedankt de postbode met een kaartje die hem elke dag een koekje bracht

20 November 2019 • Door Janine
73.551
Advertisement

Onder de verschillende clichés waarmee we zijn opgegroeid, is er zeker dat van de hond die niet goed kan opschieten met de postbode: de invasie van het gebied dat de arme man elke keer moet betreden om de post te bezorgen, irriteert de waakhond in de tuin meestal. Welnu, dit is zeker niet het geval met de postbode Fernando en de Duitse herder Gretchen, een lieve hond die elke dag op de post wachtte om Fernando te ontmoeten. Tussen de twee ontstond een speciale vriendschap - Fernando bracht haar vaak wat snacks en speelde met haar, waardoor de dagen van allebei iets werden opgevrolijkt.


Op een dag vond Fernando Gretchen echter niet thuis, maar in plaats daarvan zag hij een zak met koekjes en een verontrustend kaartje. Het was kort briefje geschreven door de familie van het hondje, waarin ze de postbode vertelden dat hun Gretchen die nacht was gestorven. Het kaartje luidde als volgt:

"Gretchen is gisteren overleden. Ze vroeg me je te vragen of je haar snoepjes, die ze niet meer zou kunnen opeten, zou willen delen met de andere honden die je onderweg tegenkomt. Ze zag je graag aan de deur komen en was altijd blij dat je haar wat te eten meebracht. Bedankt, de familie Cimino.”

In het zakje zaten verschillende brokjes, die Gretchen nog niet op had. Fernando vond het vreselijk dat zakje met die boodschap te zien, zo erg dat hij een foto nam en deze naar zijn dochter stuurde om haar dit verlies te laten delen. De dochter, ontroerd door het verhaal, besloot de foto op Twitter te publiceren en wist onbewust duizenden mensen te bereiken.

Advertisement

Er waren zoveel ondersteunende reacties - duizenden gebruikers toonden hun nabijheid aan de postbode en de familie van Gretchen, die zich emotioneel betrokken voelden bij het verhaal. Gretchen, de lieve Duitse herder, zal zeker voor altijd leven in de nagedachtenis van haar familie en de postbode Fernando.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt