Een creatieve vader veranderde de rolstoel van zijn dochter in het rijtuig van een prinses - BekijkDezeVideo.nl
x
Een creatieve vader veranderde de rolstoel…
10 positieve veranderingen die plaatsvinden in je lichaam als je elke dag gaat wandelen De hond is overleden: de familie bedankt de postbode met een kaartje die hem elke dag een koekje bracht

Een creatieve vader veranderde de rolstoel van zijn dochter in het rijtuig van een prinses

20 November 2019 • Door Janine
5.060
Advertisement

Lange tijd waren gehandicapte kinderen onzichtbaar in de ogen van de samenleving: pas sinds kort zijn er speelplaatsen met glijbanen en draaimolens voor iedereen, scholen met voldoende opritten om studenten in een rolstoel te verwelkomen. Gelukkig zijn er echter, daar waar de samenleving niet komt, ouders die altijd klaar staan om hun kinderen tegen elke prijs gelukkig te zien.

Josh Jaconelli is de vader van een gehandicapt meisje dat van haar rolstoel een koets voor een prinses maakte.

Josh Jaconelli is de vader van Ava die lijdt aan het syndroom van Aicardi, een zeldzame ziekte waardoor ze gedwongen in een rolstoel zit. Vanwege haar handicap heeft Ava vaak andere keuzes moeten maken dan die van haar klasgenoten, ook al hebben haar ouders er altijd alles aan gedaan om zich niet buitengesloten te voelen.

Ava kan iedereen vertellen dat ze een speciale vader heeft: Josh heeft namelijk van haar rolstoel het rijtuig van Assepoester gemaakt, een sprookje waar Ava dol op is. De verandering werd compleet gemaakt met een mooie prinses, Ava zelf, die bij die gelegenheid met een mooie jurk kon pronken.

Advertisement

Het werk aan de rolstoel duurde lang, maar gaf veel voldoening: de vader kon zijn kleine meisje naar school zien gaan op de dag van Halloween, trots op haar verandering. Ava voelde zich helemaal op haar gemak om met een prinsessenjurk te schitteren: aan de andere kant, haar vader laat haar elke dag als een prinses voelen!

Pubblicato da Josh Jaconelli su Giovedì 31 ottobre 2019
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt