Degenen die geboren zijn onder het teken van Tweeling liefhebben, betekent een beter persoon worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Degenen die geboren zijn onder het teken…
Op een Spaanse school werd dierenbescherming geïntroduceerd als een schoolvak 4 van de 5 badeendjes bevatten schimmels en bacteriën: experts waarschuwen voor de risico's voor de kleintjes

Degenen die geboren zijn onder het teken van Tweeling liefhebben, betekent een beter persoon worden

Door Janine
2.274
Advertisement

Mensen zijn niet altijd wat ze lijken. Degenen die zijn geboren onder het teken van Tweeling (van 21 juni tot 21 juli) weten dit goed. In feite hebben ze een dubbele persoonlijkheid, net zoals de naam al doet vermoeden.

Ze weten joviaal, actief, zorgeloos en tegelijkertijd diep emotioneel en in staat te zijn om contact te maken met de mensen om hen heen en hun problemen. Om deze reden betekent verliefd worden op een Tweeling “blootgesteld” worden in al zijn facetten, tegenover speciale mensen die in staat zijn om alle nuances van diegenen die ze voor zich hebben, te vangen.

foto: Unsplash

Hij wordt niet vaak verliefd, een Tweeling, maar wanneer hij dat wel is, kiest hij de partner voor de mentale aantrekkingskracht die hij of zij op hem of op haar uitoefent. Als de vonk van liefde met een persoon van dit teken overslaat, weet je dat je altijd iemand aan je zijde hebt die alles voor je kan geven en doen, en die uiteraard hetzelfde verwacht.

Een Tweeling heeft namelijk iemand nodig om hem te motiveren, en hij doet er lang over om te kiezen wie hij aan zijn zijde wil hebben, alles wat hij nodig heeft om diegene grondig te leren kennen, rekening houdend met zijn gevoelens, zijn vooruitzichten, zijn verleden en vooral zijn heden.

Een Tweeling is een natuurlijke leider vanwege zijn vermogen om de context eromheen perfect te ontcijferen. Hij weet dat hij hard moet werken en zijn best moet doen in alles wat hij doet, maar hij vindt het niet leuk om het alleen te doen: hij heeft een vitale behoefte aan ondersteuning en begrip.

foto: Unsplash

Verliefd worden op een van hen betekent daarom dat je elke dag wordt aangemoedigd om betere mensen te worden. Precies: als je van een Tweeling houdt, zul je uiteindelijk veranderen, maar ten goede, een meer ontwikkelde versie van jezelf bereiken. En met hen is alles eenvoudig: in de liefde, als ze begrijpen dat ze je kunnen vertrouwen, zullen ze je hun hart geven zonder als en zonder maar. Elke complicatie die je misschien eerder hebt ervaren, lijkt alleen maar een slechte herinnering.

Kortom: wie onder dit teken is geboren, is geen eenvoudig persoon en al helemaal niet vanzelfsprekend. Hem vinden als een vriend en vooral als een partner is een echt geluk, omdat een Tweeling ons echt kan leren, met loyaliteit, eerlijkheid, vertrouwen en vergeving, om op een betere manier te leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt