Echtgenoot staat vrouw toe om met andere mannen af te spreken terwijl hij aan het werk is

Janine image
door Janine

12 Juni 2023

Echtgenoot staat vrouw toe om met andere mannen af te spreken terwijl hij aan het werk is
Advertisement

Vertrouwen en eerlijkheid zijn twee fundamentele pijlers binnen een relatie. Zonder deze zouden twee geliefden niet vooruit kunnen en zou het onmogelijk zijn om een ​​heel bestaan ​​te delen. Maar wat betekent het eigenlijk om eerlijk te zijn en hoe kan deze houding en het daaruit voortvloeiende vertrouwen worden “uitgeoefend”? Elke persoon heeft zijn eigen manier van doen en hoe hij in een relatie staat, het belangrijkste is dat deze houdingen wederzijds worden geaccepteerd en gedeeld door je partner. Sommige evenwichten lijken misschien vreemd en ongewoon in de ogen van buitenstaanders, maar het belangrijkste is dat ze geschikt zijn voor beide leden van het paar.

Het verhaal dat we je willen vertellen is in die zin een voorbeeld en laat zien hoe het voor twee echtgenoten mogelijk is om, ondanks het feit dat ze bepaalde keuzes niet delen, een vreedzame en stabiele relatie voort te zetten, zelfs als er "indringers" zijn.

via Mirror

Advertisement
zoe_greybeauty/Instagram

zoe_greybeauty/Instagram

Matt en Zoe, respectievelijk 36 en 31 jaar oud, zijn een jong stel uit het Verenigd Koninkrijk dat nogal wat opschudding heeft veroorzaakt vanwege een originele keuze. De man bekende dat hij de buitenechtelijke affaires van zijn vrouw zonder mitsen en maren accepteert en daar erg blij mee is. Precies.

Slechts een paar maanden nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten en begonnen te daten, gaf deze 36-jarige zijn geliefde toestemming om andere mannen te zien terwijl hij aan het werk was. "Ik ben in het verleden bedrogen - zei hij - en ik heb veel geleden. Daarom begon ik deze relatie liever op een andere manier. Ik weet dat ze het doet, ik ben erbij betrokken en het stoort me niet. Ik ben gelukkig, want aan het einde van de dag weet ik zeker dat ze bij mij thuis zal komen. Het accepteren van haar relaties buiten de onze maakt me soms jaloers - vervolgde hij - maar het is een mooi gevoel".

Advertisement
zoe_greybeauty/Instagram

zoe_greybeauty/Instagram

Blijkbaar zou deze gewoonte van hen daarom alleen de authenticiteit van de relatie hebben bevorderd en op geen enkele manier de stabiliteit ervan hebben aangetast. Zoe van haar kant gaf toe dat ze op haar beurt Matt aanmoedigde hetzelfde te doen en andere vrouwen te zien. En hoewel hij in het begin een beetje aarzelde, liet hij zich daarna gaan om nieuwe ervaringen op te doen.

Een open, origineel en sterk stel dat veel twijfels en vragen heeft opgeroepen, maar geen acht lijkt te slaan op wat anderen ervan zouden kunnen zeggen. Matt en Zoe gaan hun eigen weg en zijn niet van plan om alleen voor een extern oordeel een einde aan hun relatie te maken.

zoe_greybeauty/Instagram

zoe_greybeauty/Instagram

Wat vind je van hun keuze: respectabel of buitensporig?

Advertisement