"Ik ben heel lang en een vriend vinden is bijna onmogelijk: mannen wijzen me af"

Janine image
door Janine

25 Juni 2023

"Ik ben heel lang en een vriend vinden is bijna onmogelijk: mannen wijzen me af"
Advertisement

Veel mensen vinden dat lang zijn een pluspunt is, maar dat is niet altijd zo: het is een esthetische maatstaf die de perceptie van mensen kan beïnvloeden, maar het is ook een van die elementen die moeilijk te controleren zijn, dus in dit geval is het belangrijk om jezelf te leren accepteren ongeacht wat de maatschappij oplegt. Vaak zijn dit in feite onrealistische schoonheidsidealen en het kan zelfs gebeuren dat sommige lange vrouwen negatief worden beoordeeld omdat ze als "buitensporig" worden beschouwd.

De waarheid is dat elke persoon uniek is en dat fysieke kenmerken niet bepalend zijn voor de aantrekkingskracht. De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, heeft dit heel goed begrepen.

via Dailymail

Advertisement

Marie Temara, een 28-jarige vrouw uit Florida, Verenigde Staten, blijft zeker niet onopgemerkt als ze over straat loopt. Haar schoonheid wordt onderstreept door haar lengte. Marie is 1,88 m lang en is er vast van overtuigd dat haar lengte een obstakel vormt voor het vinden van de liefde.

Sinds ze een kind was, is Marie vanwege haar fysieke uiterlijk het slachtoffer geweest van intimidatie, discriminatie en ongepaste opmerkingen. In haar tienerjaren vertelden veel mensen haar dat ze “niet lang en vrouwelijk kon zijn”. Ze heeft altijd gehoord dat “de man in een relatie langer moet zijn ​​dan de vrouw”. Als tiener leidde dit er zelfs toe dat ze probeerde kleiner te lijken om de liefde te vinden.

Advertisement

Na verloop van tijd besloot Marie echter deze bijzonderheden in haar voordeel te gebruiken door een plus-size model te worden. Bovendien begon ze tegen deze vooroordelen te vechten en geen belang te hechten aan maten: "Ik begon met mannen te daten die kleiner waren dan ik. Het is echter nog steeds moeilijk om iemand te vinden die accepteert dat ik langer ben. Ik ben hoe dan ook trots op mijn lengte en mijn vormen en ik voel me extreem vrouwelijk”, legde ze uit.

Dankzij haar hernieuwde zelfvertrouwen krijgt Marie steeds meer positieve opmerkingen over haar uiterlijk: "Sommige mensen bewonderen me om mijn lange benen, dat geeft voldoening. Ik hoop anderen te inspireren en te laten zien dat lang en anders zijn geweldig is, zonder reden tot schaamte", concludeerde ze.

Wat vind jij van hele lange vrouwen?

Advertisement