Een 43-jarige moeder studeert af nadat een onbekende haar schuld van $700 betaalt zodat ze haar studie af kan maken

Janine

08 Januari 2020

Een 43-jarige moeder studeert af nadat een onbekende haar schuld van $700 betaalt zodat ze haar studie af kan maken
Advertisement

Soms is zelfs de vriendelijkheid van een onbekende voldoende om iemands dag te verbeteren of zelfs om zijn bestemming te transformeren. En dat is wat er gebeurde met Latonya Young, een 43-jarige Amerikaanse vrouw, moeder van 3 kinderen, die overdag kapster is en 's avonds chauffeur voor Uber. Op een dag had de vrouw het geluk om een zekere Kevin Esch als passagier te hebben, een onbekende met wie ze ongeveer 20 minuten sprak - de tijd die nodig was om hem naar het stadion te brengen en een paar woorden te wisselen. Woorden die voldoende waren om een klein wonder teweeg te brengen: dankzij een ongelooflijk gebaar van vrijgevigheid van de kant van de man, was Latonya in staat om haar studies te voltooien die ze had moeten verlaten toen ze jong was. Een onbekende had een droom gerealiseerd die ze al lang had uitgesteld.

via ABC News

Advertisement

Become A Contributor

Latonya Young was op haar 16e gedwongen de school te verlaten, na de zwangerschap van haar eerste kind. Op 43-jarige leeftijd blijft de vrouw onvermoeibaar werken om haar gezin te onderhouden: overdag is ze een bekwaam kapster, terwijl ze 's avonds taxichauffeur is voor Uber. Meer recent werd ze ook gedwongen om de universiteit te verlaten aan de Georgia State University vanwege een schuld van $700 die ze niet kon betalen. Door de jaren heen, wanneer Latonya erin slaagde de juiste hoeveelheid geld te sparen, hadden haar kinderen altijd iets nodig. Moraal van het verhaal: de vrouw heeft haar studies nooit kunnen voltooien. Tot ze iemand ontmoette die, na er slechts 20 minuten mee te hebben gesproken, besloot die schuld voor haar te betalen.

Facebook / Latonya Young

Zonder die zware financiële hindernis op haar weg was de jonge vrouw in staat haar studie af te ronden en succesvol af te studeren. De man, Esch, zei dat hij erg onder de indruk was van het verhaal van Latonya, een ware bron van inspiratie; hij vond zichzelf gelukkig dat hij de gelegenheid had gehad om de vrouw te helpen haar dromen waar te maken. En Young is zeker niet van plan om te stoppen met haar opleiding: nu lijkt ze de intentie te hebben om haar studies voort te zetten, in de hoop advocaat te worden.

Advertisement

Facebook / Latonya Young

Latonya bleef contact houden met de gulle onbekende, Kevin, die blij was aanwezig te zijn op de dag dat de vrouw haar bachelor behaalde. Een ongelooflijke dag, waarvoor Latonya de man nooit genoeg kan bedanken die, zonder haar te kennen, haar toeliet om te studeren en een beter persoon te worden.

Facebook / Latonya Young

Advertisement