Een zwerfhond verborg haar pasgeboren puppy's onder een huis zodat ze veilig waren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een zwerfhond verborg haar pasgeboren…
Deze 14 foto's geven ons een idee van hoe groot de liefde is die mensen verenigt met hun viervoetige vrienden Een brandweerman redde een pasgeboren kangoeroe die probeerde onder een boomstam te schuilen voor de vlammen

Een zwerfhond verborg haar pasgeboren puppy's onder een huis zodat ze veilig waren

Door Janine
11.451
Advertisement

Het moederinstinct is een niet te stoppen kracht die een vrouwelijk exemplaar van een soort ertoe brengt om haar nakomelingen te beschermen, zelfs als dit betekent dat ze zich moet scheiden van haar puppy's.

Het bewijs is de gebeurtenis in een stad in de Verenigde Staten waar een zwerfhond de hoofdrolspeler is, die haar pasgeboren puppy's onder een huis verstopte: dit is de enige plaats die de vierbenige moeder voor haar kleintjes heeft gevonden.

via: Metro UK

We zijn in Roxboro, North Carolina, Verenigde Staten, waar een hond genaamd mamma Ruby haar puppy's heeft gebaard en ze onmiddellijk onder een huis verborg, om ze niet midden op de weg achter te laten, overgeleverd aan duizenden gevaren.

Gelukkig hebben de eigenaren van het huis waaronder de hond haar puppy's heeft gelegd het opgemerkt en hebben ze een reddingsteam gebeld. Helaas gebeurt het vaak dat zwerfhonden hun jongen ongewild op onveilige plaatsen achterlaten, paradoxaal genoeg gedreven door het instinct om ze in veiligheid te brengen.

Advertisement

De hond, al bekend bij het reddingsteam, leeft al een paar jaar op straat: degenen die haar kenden wisten dat ze zwanger was, maar haar wantrouwen verhinderde dat iemand haar kon benaderen om haar naar een veilige plek te brengen.

Gelukkig zijn mamma Ruby en haar puppy's nu in uitstekende gezondheid en zijn ze te gast in een gezin dat zich beschikbaar heeft gesteld om ze tijdelijk onderdak te geven. We hopen echter dat voor Ruby en haar puppy's snel de mogelijkheid voordoet om voor altijd een gezin en een thuis te vinden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt