Vrouw, moeder en werkzaam: een opeenstapeling van stress heeft een gezichtsverlamming bij deze vrouw veroorzaakt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vrouw, moeder en werkzaam: een opeenstapeling…
Een chihuahua redde hem van een depressie, daarom besluit deze man een opvangl te openen voor honden in nood De prachtige uitingen van extase van een aantal baby's direct na de voeding

Vrouw, moeder en werkzaam: een opeenstapeling van stress heeft een gezichtsverlamming bij deze vrouw veroorzaakt

Door Janine
3.876
Advertisement

Stress is een fenomeen waaraan we allemaal onderworpen zijn, de een meer dan de ander, en dat op de lange termijn de oorzaak kan zijn van een oneindig aantal gezondheidsproblemen. Danielle Ferguson is een zeer actieve vrouw - je kunt haar volgen op haar Instagram-pagina - die, zonder het te beseffen, enorm veel stress had opgebouwd. De vrouw is een harde werker, een attente moeder en een trouwe partner; zelfs als het volkomen normale rollen zijn, kan het gebeuren dat je overweldigd wordt door deze aspecten van het leven en, als je niet een beetje voor jezelf zorgt, loop je het risico te exploderen. Danielle werd in feite op een dag wakker met de rechterkant van haar gezicht verlamd; volgens de arts werd de verlamming veroorzaakt door stress.

Ze dacht dat het de symptomen van een verkoudheid waren en in plaats daarvan werd Danielle op een ochtend wakker met de helft van het deel van haar gezicht dat pijn deed. Ze werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar de diagnose gezichtsverlamming werd gesteld. De oorzaken? Een opeenhoping van stress. Toch zei Danielle dat ze zich niet zo gestresst voelde, dat het nieuws haar verrast had. "Mijn tong leek gevoelloos en mijn kaak deed zeer; bijna alsof iemand me de hele nacht had geslagen of mijn tanden had gebroken” - zo beschreef de vrouw het gevoel waarmee ze 's ochtends wakker werd.

De waarheid is dat stress zich vaak ophoopt en dat merken we niet eens; wanneer zich verschillende fysieke en mentale problemen voordoen, realiseren we ons echter hoe ernstig de situatie is.

Een beetje wanhopig, probeerde Danielle verschillende behandelingen uit - van acupunctuur tot zuurstoftherapie en herstelt nu langzaam.

Op Instagram is ze een bron van inspiratie geworden voor diegenen die hetzelfde soort probleem hebben gehad: haar kracht is enorm en heeft velen in staat gesteld om niet op te geven tegenover deze moeilijkheid.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt