Buren horen een vrouw schreeuwen en bellen de politie, maar het was een ondeugende papegaai - BekijkDezeVideo.nl
x
Buren horen een vrouw schreeuwen en…
We moeten ernaar streven onszelf te genezen voordat we weer kunnen liefhebben Het verhaal van Miley, de Australische Dalmatiër die 18 puppy's heeft gebaard en elk record heeft verbroken

Buren horen een vrouw schreeuwen en bellen de politie, maar het was een ondeugende papegaai

12 Januari 2020 • Door Janine
5.374
Advertisement

Iedereen heeft weleens lawaaierige buren gehad. Wonend in een flat - maar ook in een vrij huis - is het niet ongewoon dat de mensen om ons heen overlast veroorzaken. Van luide muziek tot "wandelingen" in huis op hoge hakken, tot honden die midden in de nacht blaffen: dergelijke ervaringen zijn heel gewoon, tenzij je in geïsoleerde contexten woont.

En soms wordt de ergernis van de geluiden van de buren zodanig dat de politie wordt gewaarschuwd. Zoals gebeurde in Palm Beach, een Amerikaanse stad in Florida, waar een situatie die als gevaarlijk werd beschouwd eigenlijk een heel grappig misverstand was!

via: Today

Het was een rustige dag zoals elke andere in een woonwijk van de stad, toen plotseling de stilte werd onderbroken door wat echt angstaanjagend vrouwelijk geschreeuw leek. Zo vond een bezorgde burger dat hij de politie moest bellen, juist omdat hij dacht dat hij een vrouw had gehoord die wanhopig om hulp vroeg.

Zijn buurman, eigenaar van het huis waar het mysterieuze geschreeuw vandaan kwam, was zich niet bewust van alles en was op de oprit de auto van zijn vrouw aan het repareren toen hij drie politieagenten zag naderen. Op de vraag naar de oorsprong van de geluiden antwoordde de man, rustig en geamuseerd, simpelweg: "Ik zal u onmiddellijk het geschreeuw brengen”.

Op dat moment arriveerde de hilarische ontdekking: het was niet een vrouw in moeilijkheden die wanhopig om hulp riep, maar een prachtige 40-jarige papegaai genaamd Rambo. Je leest het goed: de man liep het huis binnen en kwam onmiddellijk weer naar buiten met de vogel op zijn arm, die de agenten begroette met een "hallo”, met een beslist meer menselijk dan dierlijk geluid.

Deze dieren hebben echt ongelooflijke communicatieve vaardigheden en voor degenen die dit niet weten, is het heel gemakkelijk om ze te verwarren met mensen. En dat is precies wat er gebeurde in Palm Beach: wat zich aanvankelijk als een potentieel gevaarlijke situatie voordeed, bleek een enorm en hilarisch misverstand te zijn. Alles werd gefilmd met een bewakingscamera in de tuin van de man. De video werd gedeeld op YouTube en de gebeurtenis werd verteld op Facebook door de politie van Palm Beach zelf.

We hopen dat Rambo de papegaai na deze episode niet langer om "hulp zal vragen", waardoor de hele buurt zich zorgen maakt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt