New York: huisdieren kunnen eindelijk worden begraven op begraafplaatsen naast hun eigenaars - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
New York: huisdieren kunnen eindelijk…
5 zinnen die ouders uitspreken in al hun onschuld, maar die moeten worden vermeden Akhal-Teke of

New York: huisdieren kunnen eindelijk worden begraven op begraafplaatsen naast hun eigenaars

Door Janine
2.220
Advertisement

De opties waren beperkt voor al die mensen die begraven wilden worden met hun huisdieren en die in de Verenigde Staten woonden; eigenlijk was hun enige keuze om begraven te worden op een dierenkerkhof als dat was wat ze wilden. Maar als mensen kunnen worden begraven op een dierenbegraafplaats, waarom kunnen huisdieren dan niet worden begraven op een menselijke begraafplaats? Het is een vraag waarop de staat New York heeft gereageerd met een nieuwe wet.

foto: Pxhere

New York verandert de regels als het gaat om huisdieren en waar ze kunnen worden begraven nadat ze overlijden. De federale staat heeft een wet aangenomen die toestaat dat mensen samen met hun huisdieren worden begraven op een traditionele menselijke begraafplaats; en de wet is niet alleen beperkt tot honden en katten. Het is een beslissing die veel eigenaren van gezelschapsdieren toejuichen, omdat hun dieren in alle opzichten onderdeel van hun gezin zijn geweest. Er zijn natuurlijk enkele uitzonderingen op de wet; religieuze begraafplaatsen hoeven niet ten koste van alles aan deze nieuwe wet te voldoen, en individuele begraafplaatsen kunnen er nog steeds voor kiezen om huisdieren te weigeren als ze dat willen.

Het is tenslotte vreemd dat mensen kunnen worden begraven op begraafplaatsen voor huisdieren, maar niet andersom.

foto: Pxfuel

Soms is degene waar we voor kiezen, familie, en niet aan wie we verbonden zijn door bloedverwantschap, en dit geldt ook voor onze huisdieren. De dieren die in ons huis woonden, maakten deel uit van ons gezin, dus waarom zou je zo'n onderscheid maken tussen wat familie is en wat niet? Met de staat New York in de voorhoede, hoopt men dat andere zich zullen aanpassen en soortgelijke wetten zullen aannemen.

Maar het is tenminste in New York niet meer nodig om in het geheim een begraafplaats binnen te sluipen en een waardige begrafenis voor onze geliefde huisdier uit te voeren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt